Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 144673 - sivustoa viimeksi päivitetty 31.07.2014 klo 12.06 - kävijöitä tänään 8462 - käyttäjiä tällä hetkellä 226.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Koneviesti 1970 / 16 sis mm. Puintitappioiden tarkkailulaite, Lanta-renki koneviesti kokeilee, Kesän maatalousnäyttelyitä, Suururakoitsijan asema kentällä, Tiehöylän käyttö, Asennus- ja tuotantohitsaukset, voiko puimurin puhdistaa, Moottorisahan transistosytytyslaitteesta.ym
Näytä


Koneviesti 1970 / 1 sis mm. Kotimaisen metsätraktoriteollisuuden uutuusvuodelle 1970, Kylvölannoituskoneet puntariin, Lisälämpöä kylmäilmakuivuriin, Viljakuivureiden lämmityslaitteet 1970 tekniset tiedot, Metsäperävaunuja, Suomalais-ruotsalainen yhteistyö laajenee metsätraktorialalla, Metsätraktoreiden aputeloja kokeillaan, Traktorikuormaimet ja raskaat etukuomaimet tekniset tiedot ja kuvat, CO2 ja Mig hitsaus puoliautomaatit tekniset tiedot.ym
Näytä


Koneviesti 1973 / 3-4 sis mm. Leyland uutuudet esittäytyvät, Leylandit syntyvät Skotlannissa, Kova navetta kivestä, 145:n hehtaarin perheviljelmä, Tietoja kylvökoneista, Kevyttyökoneita KV:n hintapalsta, Rationallisemmin raivaussahalla, Metsänparannustöihin lisävauhtia, Hydrauliikan perusteet, Hitsaajan pätevyystutkinnot, Harja on nostettu, Vakolan koetusselostuksia, Hinattava vaihtoehto Simulk 250 H.ym
Näytä


Saraste Einar - Kuvauksia huippuvuorilta
Näytä


Arabia - Keramiikka ja lasi 1959 / 1 sis. mm. artikkelit; 100.000 miellyttävää hetkeä.Annanmeko lasille arvoa ?.Annikki Toikka-Karvonen:Tee on hieno juoma-mutta se on osattava valmistaa.Olemme messuilla.ym
Näytä


Däniken Erich von - Jälkiä avaruudesta
Näytä


Mäkelä Raimo - Naamiona terve mieli. Kuinka kohtaan luonnehäiriöisen
Näytä


Tomaatti A.U. - Oletko ihminen vai insinööri. Insinööripakinoita
Näytä


Ojala Ella - Sananlaskuja, tarinoita ja mielleyhtymiä
Näytä


Kierkegaard Sören, I suom. J. Hollo, II suom. V.A. Koskenniemi - Sören Kierkegaardin teoksia I Itsensäkoettelemiseksi ja II Joko - tahi Katkelma elämästä (sis. Viettelijän päiväkirjan)
Näytä


Kierkegaard Sören, suom. J. Hollo - Rakkauden teot. Muutamia kristillisiä mietteitä puheiden muodossa
Näytä


Meurman O-I. - Asemakaavaoppi
Näytä


Darwin Charles - Beaglen matka
Näytä


Kross Jaan - Keisarin hullu
Näytä


Kross Jaan - Paikallaanlento
Näytä


Mello Anthony de - Katseleminen - Mietiskelyä Ignatius de Loyolan Hengellisten harjoitusten äärellä
Näytä


Kross Jaan - Kleion silmien alla
Näytä


Tuomi-Nikula Jorma - Tuomi-Nikula Päivi - Nikolai II - Suomen suuriruhtinas
Näytä


Harris John - Hail! Hail! Rock'n' Roll - Äärimmäinen opas musiikkiin, myytteihin ja mielettömyyteen
Näytä


Jagger Mick et al. - The Rolling Stones - Omin sanoin
Näytä


Durrel Lawrence - Justine
Näytä


Merrett Alicia - Stephens Ann - Nalleverstas - Perinteisen nallekarhun valmistus käsityönä
Näytä


Kultapossu 1979 nr 3
Näytä


Scania LS85 / LS 85 Super - tekninen erittely
Näytä


Chalmers Suspensions
Näytä


Volvo NB 88
Näytä


Jyry Sisu R-141 ja R-142
Näytä


Suomen Hopealinja 1976 - Runoilijan tie Aikataulut ja hinnat
Näytä


Aikataulu 1.6-73-31.5-74 Yhdysliikenne
Näytä


Posti Linja-autojen aikataulut 3.6.1973-31.5.1974
Näytä


Finnair aikataulu 1.11.1976 -31.3.1977
Näytä


Shea Robert - Shike : lohikäärmeiden aika
Näytä


Parkkinen Jukka - Vaivautunut seikkailija
Näytä


Smena Symbol kamera, Lomon valmistama legendaarinen Neuvostokamera alkuperäisessä kotelossaan
Näytä


Siionin kannel.
Näytä


Sariola Mauri - Talvisodan vänrikki
Näytä


Vala Katri - Suorasanaista 30-luvulta ja -luvusta (Katri Vala)
Näytä


Page Bruce, David Leitch,Philip Knightley - Philby - Mestarivakoilija
Näytä


Kokko Ulla - Kalakaveri. Vinkkejä ja vihjeitä
Näytä


Maiotti Ettore - Pastellimaalauksen käsikirja
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Asiakaspalvelu

Toimitusehdot vaihtelevat kauppiaittain. Myyjien yhteystiedot löydät kauppiaat -listasta ja toimitusehdot näet tilausta tehdessäsi.

Tilaus tapahtuu aina myyjän ja ostajan välillä, joten omaan tilaukseesi liittyvissä asioissa muista olla yhteydessä SUORAAN MYYJÄÄN.

Lisätietoja: info@antikvariaatti.net

Käyttöehdot

Yleistä

Tämä sopimus sisältää http://www.antikvariaatti.net -kauppapaikan (myöhemmin antikvariaatti.net) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään, käyttäessään palveluita, jättäessään oman ilmoituksen tai tilatessaan tuotteita antikvariaatti.net kauppapaikalta käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Antikvariaatti.netin ylläpitäjillä F-Solutions Oy:llä ja Juvekim Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.

Osto- ja myyntitapahtuma(t) ja kaikki siihen liittyvä toiminta käydään suoraan myyjän ja ostajan välillä ja niihin liittyvät vastuut ja oikeudet kuuluvat kaupankäynnin osapuolille.

1. Käyttöoikeus

Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon antikvariaatti.netistä rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen tai vahvistaessaan yhteystietonsa tilauksen yhteydessä. Ylläpitäjällä on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä tai myöhemmin poistaa sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

2. Sopimuksen muuttaminen

Palvelun ylläpitäjällä on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai antikvariaatti.netin sivuston välityksellä käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua.

3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.

Käyttäjä vastaa antikvariaatti.net:iin toimittamansa, julkaistavaksi tarkoitetun materiaalin julkaisuoikeuksista, sekä mahdollisista tekijänoikeus- ja muista senluontoisista maksuista.

4. antikvariaatti.netin sekä ylläpitäjän vastuu ja rajoitukset

Palvelun ylläpitäjä ei vastaa antikvariaatti.netin yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä.

5. Käyttäjän ja palvelun ylläpitäjän välisen sopimuksen irtisanominen

Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää antikvariaatti.netin palveluja. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

6. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Turussa 01.10.2008 (c)

Lisätietoja: info@antikvariaatti.net