Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 199540 - sivustoa viimeksi päivitetty 26.04.2015 klo 13.11 - kävijöitä tänään 8340 - käyttäjiä tällä hetkellä 153.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Kurenniemi Marjatta - Unikon satuja, 2005. 2. painos. Unikon satuja on harvinaisuus Marjatta Kurenniemen tuotannossa -nyt julkaistava Christel Rönnsin uudelleen kuvittama laitos on vasta toinen painos 58 vuotta sitten ilmestyneestä teoksesta. Unikon satuja kokoelman yhdeksässä kertomuksessa NukkuMatin nuorin sisar Unikko johdattaa lapsia retkelle Hyvien Unien Maahan. Siellä lapset uivat kaakaojoessa, juhlivat häitä Leikkikalumaassa ja syövät sokerihiekkaa, mutta joutuvat käymään myös Pahojen Unien Maassa. Marjatta Kurenniemen hyvää mieltä tuovat ja nokkelat iltasadut saavat Christel Rönnsin kuvituksessa lempeän ja raikkaan tulkinnan.
Näytä


Sinitsyn Jelisei - Vaiettu totuus - salaisen agentin todistajanlausunto. 1995, 1. painos. (sota, vakoilu). Sinitsyn tuli Suomeen salaisiin tehtäviinsä juuri talvisodan alla, ja oli taas täällä pitkään sodan jälkeen. Kyllä tästäkin kirjasta saa hyvää todistusta sille, miten Kekkonen pääsi valtaan Neuvostoliiton tuella. Kekkosen takapiru Kustaa Vilkuna oli aivan selvä maanpetturi, Neuvostoliiton agentti ”Ahti”. Tila ei anna periksi kirjan enemmälle kommentoinnille, mutta kannattaa lukea sen, joka arvelee kestävänsä kirjan esiintuoman ”vaietun totuuden” vastaanottamisen. http://keskustelu.suomi24.fi/t/986443
Näytä


Joensuu Matti Yrjänä - Harjunpää ja poliisin poika, 1983. Romaani rikoksesta ja siitä mitä emme näe omassa silmässämme.
Näytä


Virtanen Irja - Vaivainen kaiken kokee, 1955. Novelleja. Irja Virtanen pääsi ylioppilaaksi 1942 ja toimi sitten jatkosodan aikana radistilottana Itä-Karjalassa. Esikoisteoksensa novellikokoelman Vaivainen kaikki kokee Virtanen julkaisi 1955.
Näytä


Pertti Nieminen - Veden hohde, vuorten värit, 1988. Kiinan runoutta. Kirja sisältää kokoelmat Suuri Tuuli, Jadepuu, Syksyn ääni, Virralla sekä 33 uutta käännöstä. Teoksen lopusta löytyvät huolelliset selitykset eri hallitsijasuvuista ja runoista, myös kirjallisuuden lähdeluettelo.
Näytä


Alexander Eben - Totuus taivaasta, 2013. Tiedemiehen silmiä avaava kuolemanrajakokemus.
Näytä


Leppänen Glory - Kärpät saalistavat. 1964. Jännitysromaani.
Näytä


Kafka Franz - Oikeusjuttu, 1986. Oikeusjuttu (Der Prozeß) on Franz Kafkan tunnetuimpiin teoksiin lukeutuva romaani paikallisessa pankissa työskentelevästä 30-vuotiaasta Josef K.:sta, joka eräänä aamuna herättyään vangitaan ja asetetaan syytteeseen rikoksesta, jota ei koskaan paljasteta. Kirjan tapahtumat kestävät vuoden. Oikeusjuttu tulkitaan usein yhteiskunnalliseksi satiiriksi, jossa Josef K. on viaton byrokratian uhri. Kirjasta on kuitenkin tehty tulkintoja myös "metafyysisenä romaanina", jossa Josef K. on tosiasiassa moraalisesti syyllinen ja itsepetoksen vanki. Jotkut kirjallisuuskriitikot ovat myös väittäneet Oikeusjuttua formalistiseksi, sisällöltään tyhjäksi teokseksi. http://fi.wikipedia.org/wiki/Oikeusjuttu_%28romaani%29
Näytä


Tuuri Antti - Ameriikan raitti
Näytä


Yorcenar Marguerite - Armonlaukaus, 1988. 1. painos. Armonlaukaus on tositapahtumiin perustuva kohtalontarina Kuurinmaalta issällisodan ajoilta vuonna 1919.
Näytä


Innes Hammond - HMS Medusa, 1989. 1. painos
Näytä


Tikkanen Henrik - Viimeinen sankari, 1979. Sota on loppunut. Mutta jossain itärajan pinnassa sotamies Viktor Käppärä jatkaa yksinäistä taisteluaan. Kuluu vuosia...
Näytä


Simonov Konstantin - Sotilaiksi ei synnytä. (sota)
Näytä


Hietamies Laila - Lehmusten kaupunki, 1973. 1. painos.
Näytä


Holappa Pentti - Yksinäiset : romaani. 1954. Pentti Holapan voimakas proosakieli on muistissa hänen novellikokoelmastaan »Peikkokuninkaat» (1952). »Yksinäiset» on helsinkiläisromaani, se on - kuten nimikin sanoo kuvaus kaupungin asukkaiden sisäisestä yksinäisyydestä.
Näytä


Freeling Nicolas - Valkoinen Mercedes, 1965. Musta kissa -sarja N:o 9.
Näytä


Coelho Paulo - Yksitoista minuuttia, 2004. "Jotta pystyisin kirjoittamaan seksuaalisuuden pyhästä puolesta, minun oli ymmärrettävä, miksi siitä on tehty niin epäpyhää."
Näytä


Sparks Nicholas - Haikein terveisin, 2010. Nicholas Sparks on jälleen luonut varmaotteisen ja hellyttävän kertomuksen rakkaudesta, sen tuottamasta suuresta onnesta ja syvästä surusta.
Näytä


Dahlström Svante - Promenader
Näytä


Talvitie Simo - Itää ja länttä suomalaisin silmin
Näytä


Boksha Rona - Estonia
Näytä


Jessup Ronald suom Reijo Wilenius - Menneisyyden arvoitus . Arkeologian ihmeellinen maailma
Näytä


Alt-Westfalen
Näytä


Allan John - Arvoitusten edessä
Näytä


McDowell Bart - Journey Across Russia. The Soviet Union Today
Näytä


Tähtisarja 4/1976
Näytä


Novellisarja 14/1975
Näytä


Brotherus Heikki - Helsinki ja helsinkiläiset
Näytä


Me Kaksi 3/1963 (takakannessa Brigitte Bardot värikuva bikineissä)
Näytä


Musta Helmi no 2
Näytä


Musta Helmi no 5
Näytä


Burt Jocelyn - Australia. A Special Place
Näytä


Perjantai 50b. Viimeinen näytös
Näytä


Niina N:o 10, 1984
Näytä


Niina N:o 5, 1985
Näytä


Utrio Kaari - Katariina. Porvarin morsian
Näytä


Sydänsarja N:o 10, 1968
Näytä


Tsiveriotis G. und A.. - Griechenland. Jahrbuch für den Fremdenverkehr
Näytä


Sydänsarja N:o 1, 1975
Näytä


Sydänsarja N:o 3, 1968
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Raamatun Tutkinnoita kolmas osa eli Wanhojen Ewangeliumein ja Epistolain Selityksiä kirjoittanut Johan Westerback Oulussa 1884

Oulun Uusi Kirjapaino, 1884

12 x 20 cm.35.00 €
* Tyydyttävä* Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä


Saatavilla0 kpl (Huom. tuote on myyty!)
Julkaisuvuosi1884
Sivuja1191
KuntoK2
Soljet korjattu / vaihdettu uusiin
Sidonta/painoasuSidottu (kovak.)
KieletSuomi

MyyjäAntikvariaatti Arwo Paperi (Juvekim Oy)
kimmo.lampinen@juvekim.fi, 0400 527 382

KategoriaUskonto - Raamatun selitys
Aikakaudet - 1800-luku

Samankaltaisia tuotteita