Antikvariaatti.net Sivustoa viimeksi päivitetty 28.07.2016 klo 15.19 - kävijöitä tänään 6449 - käyttäjiä tällä hetkellä 210.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Baldacci David - Viimeiseen mieheen
Näytä


Lustbader Eric Van - Robert Ludlumin Medusan rangaistus
Näytä


Carus T. Lucretius - Maailmankaikkeudesta - Antiikin klassikoita -sarja
Näytä


Curran John - Agatha Christien murhasuunnitelmat - Tarinoita ja salaisuuksia kirjailijan arkistoista
Näytä


Aku Ankka Näköispainos vuosikerrasta 1962 II osa
Näytä


Grey Zane - Erämaan vaeltaja
Näytä


Vonnegut Kurt - Vonnegut .Titanin Seireenit, Äiti Yö, Kissan Kehto, Jumala teitä siunatkoon, herra Rosewater, Teurastamo 5 Tammen Isot Keltaiset
Näytä


King Stephen - Julma leikki
Näytä


Grey Zane - Salaperäinen ratsastaja
Näytä


King Stephen - Kuoleman käytävä
Näytä


King Stephen - Naisen raivo
Näytä


Grey Zane - Pecos-joelta länteen
Näytä


Grey Zane - Tuliharja
Näytä


Tolkien J.R.R. - Taru sormusten herrasta (mukana kartta)
Näytä


Grey Zane - Purppurarinteiden Ratsastajat
Näytä


Follett Ken - Vaarallinen muisti
Näytä


King Stephen - Pimeä puoli
Näytä


Asp G.E. - Uuninmuuraaja
Näytä


Leivo-Larsson Tyyne - Elämässä tapaa ja tapahtuu, 1970. Suurlähettiläs kertoo teoksessaan yhteiskuntamme kehityksen, Suomen itsenäisyyden toteutumisen ja naisen aseman muotoutumiseen vaikuttaneista ploitiikoista, taiteilijoista, tutkijoista ja tavallisista naisista. Persoonallisissa muistikuvissa mukana m.m. Alli Paasikivi, Hilma Jalkanen, Alma Söderhjelm ja Hella Wuolijoki.
Näytä


Määttä Vesa - K.L. Oesch - Ylivoimaa vastassa, 2015. Karl Lennart Oesch (18921978) oli yksi ansioituneimmista suomalaiskenraaleista puna-armeijan pysäyttäjä. Historioitsija Vesa Määttä on saanut käyttöönsä aiemmin tutkimatonta lähdeaineistoa Oeschistä. Tämä teos on syksyn sotakirjatapaus.Nuoruusvuosinaan Oesch oli pasifisti ja opiskeli luonnontieteitä. Sortovuodet ja maailmansodan syttyminen havahduttivat hänet: Suomen tulevaisuus olisi pystyttävä turvaamaan myös asevoimin. Oesch lähti ensimmäisten joukossa Saksaan sotilaskoulutukseen.Talvi- ja jatkosodan aikana Oesch oli usein se mies, jonka Mannerheim halusi paikalle varmistamaan sotilasoperaatioiden onnistumisen. Jatkosodan jälkeen Oesch sai sotarikostuomion ja menetti eläkkeensä sekä luottamuksensa maan uuden johdon silmissä. Mutta tämäkään ylivoima ei pysäyttänyt häntä.
Näytä


Kinnunen Raila - Paavo Lipponen - Järjellä ja tunteella, 2012. Paavo Lipponen on iso mies, joka laskee pääministerin salkun eteisen lattialle ja kapuaa vanhoja natisevia portaita Kesärannan yläkertaan lukemaan pienille tyttärille iltasatuja, Uppo-Nallea ja Ruususta. Aamulla hän matkaa Saksaan kovistelemaan Kohlia Viron EU-jäsenhakemuksen taakse.Lipponen on tuttu - muka - ja tuntematon. Ja kiltti: valtiomies vastaa kaikkeen mitä kysytään, joskus täydellisesti jäsennetyllä luennolla, toisinaan mehukkaalla kaskulla, joskus huoaten ja hapuillen. Tärkeä ja vähäinen, julkinen ja oma, valo ja varjo limittyvät. Hän on hauska ja kipakka, ehjä ja arpinen.Mitä tapahtui Valkoisessa talossa 9.12.2002? Mitkä ovat olleet elämän huippuhetkiä? Mitä Harrison Ford tekee tässä tarinassa? Lipponen on armollinen sanankäyttäjä. Karheiden sivallusten lisäksi hän taitaa myös arvostavat luonnehdinnat, kun aihetta on - voiko osuvammin sanoa kuin Lipponen entisestä esimiehestään: Mauno Koivisto on työväen Mannerheim.Tässä henkilökuvassa soi lämmin matala ääni - se jota kokemuksen syväksi rintaääneksi kutsutaan.
Näytä


Huovinen Veikko - Joe-setä : Aikalaisen kertomuksia Josef Stalinista, 2011. "Joe-setä sisältää viisitoista hirtehistä tarinaa Josef Stalinista. Niissä seurataan Stalinin vaiheita tuokiokuvina, pojankoltiaisesta ja pappisseminaarilaisesta aina lähdön yksinäisiin hetkiin. Huovinen tähyää diktaattorin elämää ja toiminnan vaikutuksia milloin etäältä historioitsijan tavoin, milloin aivan läheltä ”ihmisheppulin” työ- ja lomapäivien viettoa tarkkaillen, kysellen ja välillä huumorilla sivaltaen. Joe-setä on raadollinen pilakuva, jonka julkaisemiseen Veikko Huovinen odotti sopivaa aikaa. Sittemmin epäsopivaa hetkeä ei ole näkynytkään. Mikä kirjassa on totta ja mikä fantasiaa, jää lukijan arvioitavaksi: Huovinen leikittelee historiankirjoituksen perinteillä ja pitää niitä pilkkanaankin."
Näytä


Lounatvuori Irma (toim.) - Fagervikin puutarhojen vuosisadat, 2004. Fagervikin kartano sijaitsee Fagervikin kylässä Inkoossa. Kartanon päärakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti C. F. Schröder, valmistui vuonna 1773. Kartano suojeltiin Uudenmaan lääninhallituksen päätöksellä 1992. Fagervikin puisto on perustettu 1700-luvulla. Kartanon pohjoispuolella puisto on laaja, englantilaistyyppinen maisemapuisto ja kartanon eteläpuolella puisto on hoidetumpi, lähinnä barokkityylinen muotopuutarha, jossa sijaitsee mm. komea suihkulähde ja uusgoottilainen, kunnostettu kasvihuone. Vaativien kasviharvinaisuuksien kasvatukseen viehättyneen Fridolf Hisingerin aikaan Fagervikissa oli omat huoneensa muun muassa ananaksen, orkideoiden, kamelioiden ja palmujen kasvatukseen. Parhaimmillaan orkideahuoneessa oli 45 eri lajiketta. * Fagervikin kartanon puisto on Suomen vanhimpiin puutarhoihin kuuluva barokkipuutarha. Puutarhaan kuuluu ranskalaisen renessanssin mukaisia sommitelmia sekä englantilaistyyppinen 1700-luvulta oleva puisto, jossa on mm. kiinalainen paviljonki. Upea tutkimus selvittää ja tarkentaa sadan viidenkymmenen vuoden aikana syntyneiden ja kulloisenkin aikakauden makusuuntausten mukaan muuttuneiden puutarhojen vaiheita. Teos liittää ne puutarhataiteen yleisiin kansainvälisiin yhteyksiin ja esittelee, kuinka hyödyn ajan pieni kalmilainen ruutupuutarha laajeni romantiikan kaudella pittoreskiksi puutarhaksi ja kasvoi romanttiseksi englantilaiseksi puistoksi.
Näytä


Pyykkipoikia 100 kpl - vanha tuote-etiketti 5 kpl:n erä
Näytä


Tala Henrik - Talvisodan ranskalaiset ratkaisijat, 2014. Ranskan apu Suomelle 1939-40. Suomi ei taistellut talvisodassa yksin, vaikka niin toistuvasti väitetään. Tosiasiassa Suomen selviytymisen ratkaisi ulkomailta, erityisesti Ranskasta ja Britanniasta saatu poliittinen tuki. Henrik Tala osoittaa vastaansanomattomasti käsityksen Suomen yksinäisestä taistelusta myytiksi. Tärkeimpään pelastajan roolin kohosi Ranska ja sen pääministeri Édouard Daladier. Ranskalla oli talvisodan aikana vakava aikomus pelastaa Suomi Neuvostoliiton miehitykseltä. Ranska lähetti Suomelle aseita, taistelukoneita ja sotamateriaaleja, ja oli vähällä ehtiä toimittaa Suomeen aseellisia joukko-osastojakin ennen kuin rauha solmittiin. Suomen tekemä rauha johti Ranskassa peräti hallituksen eroon, sillä pääministerin katsottiin epäonnistuneen Suomen auttamisessa. Ranskan hallitus tuli kuitenkin auttaneeksi Suomea ratkaisevasti: sen poliittiset ja sotilaalliset avuntarjoukset ja -lupaukset saivat Stalinin tarjoamaan rauhaa Suomelle tilanteessa, jossa Suomen armeija oli luhistumisen partaalla ja maan miehittäminen Neuvostoliiton ulottuvilla. Tästä Stalinin rauhanpäätöksestä ja sen taustoista Talvisodan ranskalaiset ratkaisijat esittää ensimmäisenä suomenkielisenä kirjana perusteellisen kuvauksen.
Näytä


Kypros 20 / 1983 ja 1985 - kolikko 2 kpl
Näytä


Malta 5 c 1991 ja 10 c 1986 - kolikko
Näytä


Ruotsi 1 Kr 1956 hopeaa - kolikko
Näytä


Saksa 50 Reichspfennig 1935 - kolikko
Näytä


Hollanti 10 Cents 1941 hopeaa - kolikko
Näytä


Englanti Sixpence 1946 hopeaa - kolikko / 1946 George VI British Silver Sixpence
Näytä


Italia 50 c 1941 - kolikko
Näytä


Italia 20 c 1939 - kolikko
Näytä


Johannes Salminen : Rajamaa : esseitä
Näytä


Isänmaa / Arvid Järnefelt
Näytä


Vierros Tuure - Porilaiseni - Georg Carl von Döbelnin tarina
Näytä


Lydecken Arvid, kuv, Jaatinen eeli - Arvilyn teoksia 7, Merisodan pyörteissä - tosikertomus Kustaa III:n sodasta 1790
Näytä


Leningrad - taiteellisia muistomerkkejä
Näytä


Suomalainen luonto - Kotimaan maisema lähikuvissa
Näytä


Rautiainen Lassi - Karhujen kaverina - Mina björnar - my bears - meine bären
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Jenkkifutis - amerikkalainen jalkapallo

Arolainen Teuvo, Vartia Eero, WSOY, 1987

17 x 24 cm kirja.3.00 €
* Hyvä* Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä


Saatavilla0 kpl (Huom. tuote on myyty!)
Julkaisuvuosi1987
Sivuja112
Painos1.
KuntoK3
Sidonta/painoasuNidottu (pehmeäk.)
ISBN951-0-14282-4
KieletSuomi

MyyjäSuomen Partiomuseoyhdistys ry
partiodivari@partio.fi, 040 7494 270

KategoriaUrheilu - Jalkapallo
Urheilu