Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 225449 - sivustoa viimeksi päivitetty 07.10.2015 klo 21.57 - kävijöitä tänään 13827 - käyttäjiä tällä hetkellä 153.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Löytöretki - kiehtovat keksinnöt
Näytä


Löytöretki - menneisyyden jäljillä
Näytä


Löytöretki - eläinten elämää
Näytä


Löytöretki - keksi ja kokeile
Näytä


Löytöretki - sinä ja minä
Näytä


Löytöretki - merten salaisuudet
Näytä


Löytöretki - vihreä valtakunta
Näytä


Löytöretki - puuhakirja
Näytä


Löytöretki - maapallon ihmeet
Näytä


Löytöretki - lumoava maailma
Näytä


Löytöretki - lukujen taikaa
Näytä


Löytöretki - maailman ympäri
Näytä


metsäranta pinja - linnoista lähiöihin
Näytä


pöytä on katettu
Näytä


ihanasti pihalla - ideoita ulkojuhliin
Näytä


Infektioiden torjunta sairaalassa
Näytä


aaltonen kimmo - urheilun ja liikunnan oikeus käytännössä
Näytä


Toivonen-Siirala Ester - Rikas on elämä
Näytä


Kitzinger Sheila - Naisen seksuaalisuus
Näytä


pälkiö kimmo - creating art - kuvan tekeminen - teoria ja tekniikka
Näytä


Runeberg Enni - Viiva, Muoto ja Väri
Näytä


gaudet - tilkuista asiaa
Näytä


Saari Lennart, Rajala Paavo, Raitis Tapio, Lampio Teppo - Linnustus
Näytä


hannila auli - pitsinen kädentaito
Näytä


Luhr James F - Maapallo ilmasto, metsät, jäätiköt, aavikot, sää..
Näytä


Valkonen Markku, Valkonen Olli - Suomen ja maailman taide 3 - kultakausi
Näytä


Valkonen Markku, Valkonen Olli - Suomen ja maailman taide 2 - suomalaisuus
Näytä


Capella Samper Juli, Lord Roberta, Antonelli Paola, Donner Jörn - Lindfors Rational Animal
Näytä


asemalta toijalan teille 1876-1945
Näytä


Pennanen Jukka - Talviapajilla. Ammattimaisen talvinuottauksen sata vuotta
Näytä


Toimituskunta - Suuri joulukirja - Parhaat ideat
Näytä


peitgen-richter - the beauty of fractals
Näytä


roberts john - to rise a trout
Näytä


Greis - Näsh - Vuoden uutistapahtumat kuvina 1957
Näytä


Haartman Axel - Taideaarteita
Näytä


Jean-Michel Barrault - Purjehduksen suuria hetkiä
Näytä


Sakari Salokangas - Viapori Suomenlinna
Näytä


Deutsche Grammophon Grschellenschaft - Kuolematonta musiikkia maailmankuuluja taiteilijoita/ laaja äänilevyvalikoima 1965
Näytä


Deutsche Grammophon Grschellenschaft - Kuolematonta musiikkia maailmankuuluja taiteilijoita/ laaja äänilevyvalikoima 1964
Näytä


Fazer musiikki - Valikoitua taidemusiikkia 1963
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Rekisteriseloste

Antikvariaatti.net palvelussa kerätään tilaajilta/rekisteröityviltä seuraavat tiedot:

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, paikkakunta

Nämä tiedot kerätään siksi, että tilaus voidaan toimittaa tilaajalle oikeaan osoitteeseen.

Rekisteröitymisessä kerätään lisäksi tieto sähköpostista. Tämä tieto kerätään siksi, että käyttäjä voi myöhemmin tilata unohtuneen salasanansa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus lähetetään käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä voi myös niin halutessaan tallentaa järjestelmään puhelinnumeronsa, jotta kauppias voi epäselvissä tapauksissa olla häneen puhelimitse yhteydessä.

Järjestelmään tallennetaan myös tiedot tilatuista tuotteista. Näitä tietoja ei erikseen julkaista muille kuin järjestelmän käyttöön oikeutetuille kauppiaille ja ylläpitäjille.

Koska tilausvahvistus lähetetään tilaajalle sähköpostitse, tulee tilaajan varautua siihen, että sähköpostiviesti saattaa joutua muidenkin tahojen luettavaksi sähköpostin suojaamattoman luonteen takia.

Mikäli käyttäjä on erikseen antanut luvan, voidaan yhteystietoja käyttää suoramarkkinointiin tai luovuttaa valikoiduille yhteistyötahoille suoramarkkinointia varten.

F-Solutions Oy kerää sivustollaan tietoja sivuston käytöstä. WWW-palvelimen käytöstä tallettuu normaalia WWW-palvelinlokia vastaavaa tietoa seuraavasti:

  • Käyttäjän koneen IP-osoite
  • Käyttäjän käyttämä välityspalvelin (proxy)
  • Käyttäjän selaimen versio, kielimääritykset, pakkaustavat, http-versio, tunnistetut tietotyypit.
  • Käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmä
  • Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
  • Käynnin ajankohta
  • Ladatut tiedostot

Näitä tietoja kerätään, jotta F-Solutions Oy saa käytöstä tilastotietoja, ja voi kehittää palvelujaan tehokkaammiksi ja paremmin käyttötarkoitustaan vastaavaksi. F-Solutions Oy voi julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä, ja yllä mainituista tiedoista. F-Solutions Oy ei kuitenkaan julkaise käyttäjien koneiden IP-osoitteita. Yllä luetellut lokitiedot voivat yksilöidä käyttäjän tietokoneen, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä F-Solutions Oyn tekemiä tai julkaisemia www-sivuja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana hakupalveluaan F-Solutions Oy kerää yllä lueteltujen tietojen lisäksi tietoa käytetyistä hakusanoista. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja hakusanoista, mutta ei hakuja tehneiden käyttäjien IP-osoitteista. Käyttämällä F-Solutions Oyn hakupalvelua antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana SMS-palvelujaan F-Solutions Oy tallentaa tietoja käytetyistä hakusanoista sekä käyttäjien GSM-numeroista. Nämä tiedot talletetaan siksi, että mahdollisissa vikatapauksissa voidaan selvittää, mitä mistäkin numerosta ollaan tilattu. Lisäksi, mikäli käyttäjä on lähettänyt häiritseviä viestejä järjestelmästä muille käyttäjille, voi F-Solutions Oy yhteistyössä asiaankuuluvien viranomaisten kanssa käyttää talletettuja tietoja selvittäessään asiaa. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja käytetyistä hakusanoista, mutta ei käyttäjien GSM-numeroista. Mikäli käyttäjä lähettää palvelun kautta viestin toiselle käyttäjälle, voi F-Solutions Oy ilmoittaa lähettäjän numeron myös vastaanottajalle. Käyttämällä F-Solutions Oyn SMS-palveluja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiselle.

F-Solutions Oy kerää sähköpostipalveluissaan tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteista ja nimistä. Kussakin sähköpostipalvelussa kerrotaan käyttäjälle, mitä tarkoitusta varten tiedot kysytään. F-Solutions Oy käyttää keräämiänsä tietoja kerrottuun tarkoitukseen, esimerkiksi listapostituksiin. F-Solutions Oy voi myös käyttää sähköpostiosoitteita ja nimiä suoramarkkinointiin. Käyttämällä F-Solutions Oyn sähköpostipalveluja käyttäjä antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja käyttämiseen kuvatulla tavalla. F-Solutions Oy ei luovuta käyttäjien sähköpostiosoitteita tai nimiä kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa lupaa. Erityisesti ns. E-korteissa lähettäjä antaa luvan ilmoittaa lähettäjän tiedot kortin vastaanottajalle.

F-Solutions Oy ei kerää eikä tallenna käyttäjistä ns. arkaluonteisia tietoja. (Henkilötietolaki 3. luku)

F-Solutions Oy suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät F-Solutions Oyn ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaisiksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää tutkimukseen tai tilastoihin.

Jokaisella on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja Antikvariaatti.net henkilörekisteriin on talletettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Sen, joka haluaa käyttää tätä oikeuttaan tulee todistaa henkilöllisyytensä, sekä luovuttaa F-Solutions Oylle omakätisesti allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedokseen henkilötietolain 26 §:n luettelemat tiedot. Mikäli edellisestä tietojen tarkistuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, perii F-Solutions Oy tietojen antamisesta hinnastonsa mukaisen korvauksen.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
F-Solutions Oy
PL 7, 90571 Oulu