Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 236707 - sivustoa viimeksi päivitetty 29.11.2015 klo 23.11 - kävijöitä tänään 12748 - käyttäjiä tällä hetkellä 152.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Walt Disney - Aku Ankka 1997 nr 47
Näytä


Paavola Martti - Sähkötekniikan oppikirja alempaa teknillistä opiskelua ja itseopiskelua [ominpäin opiskelua] varten
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1995 nr 6
Näytä


Grönholm Arth. päätoim.+toimituskunta - Suomalaisia kantakirjaoriita
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1995 nr 5
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1995 nr 8
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1995 nr 7
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1998 nr 50
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1998 nr 51
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1999 nr 50
Näytä


Fields Jack - onnellisten saaret
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1990 nr 1
Näytä


Walt Disney - Aku Ankka 1990 nr 17
Näytä


Antila Olavi - Suomi suursodassa - Finland i storkriget
Näytä


Diderot Denis - Jaakko fatalisti ja hänen isäntänsä
Näytä


myers - taide kautta aikojen
Näytä


Small urban gardens
Näytä


Tiede ja elämä. 6 osa / suomennostyön suorittanut V. A. Heiskanen
Näytä


Tiede ja elämä. 2. osa / toimittanut ja suomentanut I. K. Inha.
Näytä


Valkonen Kaija toim. - Kansanviisauden aarrearkku
Näytä


Tiede ja elämä. 3. osa / toimittanut ja suomentanut I. K. Inha.
Näytä


Tiede ja elämä. 5. osa / suomennustyön suorittanut Olli A. Wuorinen
Näytä


Mikkelin läänin kirkot
Näytä


Taajamaa Bruno - Terho Antero Sakki. Monumentaaliveistäjä
Näytä


General psychology Modeling behavior and experience
Näytä


Korpijaakko O. - Ääni kentältä rivejä kaatuneiden omaisille
Näytä


Juha Ilvas - taiteen voimalla the power of art
Näytä


Aavistan Jumalan suuruuden
Näytä


Drummond Henry - Rakkaus, suurin kaikista
Näytä


Atkins Robert C. - Tri Atkinsin uusin painonpudotusohjelma
Näytä


Hyyppä Markku T., PartinenMarkku - Uni - varjoko vain ?
Näytä


Vesterinen Veikko - Presidentti Koiviston adjutanttina
Näytä


Jenkins Geoffrey - Savujen maa
Näytä


Pohlebkin V.V. - Suomi vihollisena ja ystävänä 1714-1967
Näytä


grafton susan - interior transformations
Näytä


Tämä hetki on meidän
Näytä


Kuisma Markku - Outokumpu Oy 1910 - 1985. Kuparikaivoksesta suuryhtiöksi.
Näytä


Okkonen Onni - Taiteen uudestisyntyminen. Renessanssin taiteen luomishistoriaa 1300-luvulta 1500-luvulle
Näytä


McCourt Frank - Amerikan ihmemaassa
Näytä


Kuvitus R.W.Ekman . toimittanit Linnilä Kai - Kalevala taikka vanhoja Karjalan runoja Suomen kansan muinosista ajoista - Nykytekstein varustettu näköispainos Vanhasta Kalevalasta (1835). Numeroitu 518/2000
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Rekisteriseloste

Antikvariaatti.net palvelussa kerätään tilaajilta/rekisteröityviltä seuraavat tiedot:

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, paikkakunta

Nämä tiedot kerätään siksi, että tilaus voidaan toimittaa tilaajalle oikeaan osoitteeseen.

Rekisteröitymisessä kerätään lisäksi tieto sähköpostista. Tämä tieto kerätään siksi, että käyttäjä voi myöhemmin tilata unohtuneen salasanansa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus lähetetään käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä voi myös niin halutessaan tallentaa järjestelmään puhelinnumeronsa, jotta kauppias voi epäselvissä tapauksissa olla häneen puhelimitse yhteydessä.

Järjestelmään tallennetaan myös tiedot tilatuista tuotteista. Näitä tietoja ei erikseen julkaista muille kuin järjestelmän käyttöön oikeutetuille kauppiaille ja ylläpitäjille.

Koska tilausvahvistus lähetetään tilaajalle sähköpostitse, tulee tilaajan varautua siihen, että sähköpostiviesti saattaa joutua muidenkin tahojen luettavaksi sähköpostin suojaamattoman luonteen takia.

Mikäli käyttäjä on erikseen antanut luvan, voidaan yhteystietoja käyttää suoramarkkinointiin tai luovuttaa valikoiduille yhteistyötahoille suoramarkkinointia varten.

F-Solutions Oy kerää sivustollaan tietoja sivuston käytöstä. WWW-palvelimen käytöstä tallettuu normaalia WWW-palvelinlokia vastaavaa tietoa seuraavasti:

  • Käyttäjän koneen IP-osoite
  • Käyttäjän käyttämä välityspalvelin (proxy)
  • Käyttäjän selaimen versio, kielimääritykset, pakkaustavat, http-versio, tunnistetut tietotyypit.
  • Käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmä
  • Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
  • Käynnin ajankohta
  • Ladatut tiedostot

Näitä tietoja kerätään, jotta F-Solutions Oy saa käytöstä tilastotietoja, ja voi kehittää palvelujaan tehokkaammiksi ja paremmin käyttötarkoitustaan vastaavaksi. F-Solutions Oy voi julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä, ja yllä mainituista tiedoista. F-Solutions Oy ei kuitenkaan julkaise käyttäjien koneiden IP-osoitteita. Yllä luetellut lokitiedot voivat yksilöidä käyttäjän tietokoneen, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä F-Solutions Oyn tekemiä tai julkaisemia www-sivuja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana hakupalveluaan F-Solutions Oy kerää yllä lueteltujen tietojen lisäksi tietoa käytetyistä hakusanoista. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja hakusanoista, mutta ei hakuja tehneiden käyttäjien IP-osoitteista. Käyttämällä F-Solutions Oyn hakupalvelua antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana SMS-palvelujaan F-Solutions Oy tallentaa tietoja käytetyistä hakusanoista sekä käyttäjien GSM-numeroista. Nämä tiedot talletetaan siksi, että mahdollisissa vikatapauksissa voidaan selvittää, mitä mistäkin numerosta ollaan tilattu. Lisäksi, mikäli käyttäjä on lähettänyt häiritseviä viestejä järjestelmästä muille käyttäjille, voi F-Solutions Oy yhteistyössä asiaankuuluvien viranomaisten kanssa käyttää talletettuja tietoja selvittäessään asiaa. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja käytetyistä hakusanoista, mutta ei käyttäjien GSM-numeroista. Mikäli käyttäjä lähettää palvelun kautta viestin toiselle käyttäjälle, voi F-Solutions Oy ilmoittaa lähettäjän numeron myös vastaanottajalle. Käyttämällä F-Solutions Oyn SMS-palveluja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiselle.

F-Solutions Oy kerää sähköpostipalveluissaan tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteista ja nimistä. Kussakin sähköpostipalvelussa kerrotaan käyttäjälle, mitä tarkoitusta varten tiedot kysytään. F-Solutions Oy käyttää keräämiänsä tietoja kerrottuun tarkoitukseen, esimerkiksi listapostituksiin. F-Solutions Oy voi myös käyttää sähköpostiosoitteita ja nimiä suoramarkkinointiin. Käyttämällä F-Solutions Oyn sähköpostipalveluja käyttäjä antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja käyttämiseen kuvatulla tavalla. F-Solutions Oy ei luovuta käyttäjien sähköpostiosoitteita tai nimiä kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa lupaa. Erityisesti ns. E-korteissa lähettäjä antaa luvan ilmoittaa lähettäjän tiedot kortin vastaanottajalle.

F-Solutions Oy ei kerää eikä tallenna käyttäjistä ns. arkaluonteisia tietoja. (Henkilötietolaki 3. luku)

F-Solutions Oy suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät F-Solutions Oyn ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaisiksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää tutkimukseen tai tilastoihin.

Jokaisella on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja Antikvariaatti.net henkilörekisteriin on talletettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Sen, joka haluaa käyttää tätä oikeuttaan tulee todistaa henkilöllisyytensä, sekä luovuttaa F-Solutions Oylle omakätisesti allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedokseen henkilötietolain 26 §:n luettelemat tiedot. Mikäli edellisestä tietojen tarkistuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, perii F-Solutions Oy tietojen antamisesta hinnastonsa mukaisen korvauksen.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
F-Solutions Oy
PL 7, 90571 Oulu