Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 191591 - sivustoa viimeksi päivitetty 06.03.2015 klo 20.49 - kävijöitä tänään 2161 - käyttäjiä tällä hetkellä 106.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Me Naiset 1972 / 13. 31.3.1971.sis mm,Presidentin miniät.Satu Östring. ym.
Näytä


Omin käsin 1965 /3
Näytä


Maan suola 1938 / 4 sis mm,Kevättilanne Varsinais-Suomessa.Villasta vieläkin.Höyrykeittimet.Kevätmuokkauksesta.Onko valokuvaaminen ylellisyyttä.ym
Näytä


Tee hyvä konekauppa SOK,osuuskaupat - 1977 tavaraluettelo
Näytä


Sokos monipuolinen kesäkauppa - tavaraluettelo
Näytä


Elokuva juliste - Laitakaupungin laulu - Tauno Palo, Ansa Ikonen, Aku Korhonen, Mirjam Novero, Veli-Matti, Ella Eronen, Arvo Lehesmaa, Trina Taipale, ohjaus Edvin Laine. SF.
Näytä


Elokuva juliste - Rosvo Roope - Tauno Palo,Helena Kara, Kirsti Ortola, Juliska Koka, Yrjö Ikonen, Gheidi Lönnberg, ohjaus,Hannu Leminen.
Näytä


Lions International - hihamerkki
Näytä


Kovesjoen Erämiehet ( Parkano ) - hihamerkki
Näytä


Lombadia ( Italia ) matkailumerkki - hihamerkki
Näytä


Erä partiomerkkejä 4 kpl - partiomerkki, hihamerkki
Näytä


Audiotape type 1841 - kelanauhurin kela 7"
Näytä


Audiotape type 1251 - kelanauhurin kela 7"
Näytä


Heino Urho A - Joka kodin sähkökirja
Näytä


Tervas 90 ( Partioleiri Kannonkoski) - hihamerkki
Näytä


Jortikka Mikko - Kotimaisen tupakan viljeleminen ja valmistaminen.
Näytä


Tervas 90 ( Partioleiri Kannonkoski) - hihamerkki
Näytä


Olki Mary - Suomalaisia sukkia ja muita neuletöitä
Näytä


Olki Mary - Suomalainen reikäompelu
Näytä


MM 1983 Helsinki - hihamerkki
Näytä


Olki Mary - Lisää Kintaita ja muita neuletöitä
Näytä


HS Helsingin Sanomat Siniviitta 80 hihamerkki
Näytä


Littoistenjärven ympäristön kasvillisuuden kehitys jääkauden jälkeen ja järven luonnollinen happamoituminen
Näytä


Ailigas -matkailumerkki, hihamerkki
Näytä


Polytypos - kiitoskortti
Näytä


Härvans värit - Myyntiesite
Näytä


Kansanhiihtomerkki 1966 - hihamerkki
Näytä


Aika on rahaa K-S-kellot - Myyntiesite
Näytä


Kansanhiihtomerkki 1970 - hihamerkki
Näytä


Hipiänne pysyy silkinsileänä - Eeva liljamaitoa - Myyntiesite
Näytä


Kansanhiihtomerkki 1972 - hihamerkki
Näytä


Teillä on nyt löytö käsissänne - IKI-Kasari - Myyntiesite
Näytä


Siirtomaalaus - Myyntiesite
Näytä


Hiihtomerkki 1980 - hihamerkki
Näytä


Viipurin sähköasentajat - Myyntiesite
Näytä


Turun pelti- ja metalli - Myyntiesite
Näytä


Singer moottori - Myyntiesite
Näytä


Helvar radiotarvikkeet - Myyntiesite
Näytä


Breuerin tunnettu Tornado Puhallin - Myyntiesite
Näytä


Inter kausiohjelma 1998
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Rekisteriseloste

Antikvariaatti.net palvelussa kerätään tilaajilta/rekisteröityviltä seuraavat tiedot:

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, paikkakunta

Nämä tiedot kerätään siksi, että tilaus voidaan toimittaa tilaajalle oikeaan osoitteeseen.

Rekisteröitymisessä kerätään lisäksi tieto sähköpostista. Tämä tieto kerätään siksi, että käyttäjä voi myöhemmin tilata unohtuneen salasanansa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus lähetetään käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä voi myös niin halutessaan tallentaa järjestelmään puhelinnumeronsa, jotta kauppias voi epäselvissä tapauksissa olla häneen puhelimitse yhteydessä.

Järjestelmään tallennetaan myös tiedot tilatuista tuotteista. Näitä tietoja ei erikseen julkaista muille kuin järjestelmän käyttöön oikeutetuille kauppiaille ja ylläpitäjille.

Koska tilausvahvistus lähetetään tilaajalle sähköpostitse, tulee tilaajan varautua siihen, että sähköpostiviesti saattaa joutua muidenkin tahojen luettavaksi sähköpostin suojaamattoman luonteen takia.

Mikäli käyttäjä on erikseen antanut luvan, voidaan yhteystietoja käyttää suoramarkkinointiin tai luovuttaa valikoiduille yhteistyötahoille suoramarkkinointia varten.

F-Solutions Oy kerää sivustollaan tietoja sivuston käytöstä. WWW-palvelimen käytöstä tallettuu normaalia WWW-palvelinlokia vastaavaa tietoa seuraavasti:

  • Käyttäjän koneen IP-osoite
  • Käyttäjän käyttämä välityspalvelin (proxy)
  • Käyttäjän selaimen versio, kielimääritykset, pakkaustavat, http-versio, tunnistetut tietotyypit.
  • Käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmä
  • Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
  • Käynnin ajankohta
  • Ladatut tiedostot

Näitä tietoja kerätään, jotta F-Solutions Oy saa käytöstä tilastotietoja, ja voi kehittää palvelujaan tehokkaammiksi ja paremmin käyttötarkoitustaan vastaavaksi. F-Solutions Oy voi julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä, ja yllä mainituista tiedoista. F-Solutions Oy ei kuitenkaan julkaise käyttäjien koneiden IP-osoitteita. Yllä luetellut lokitiedot voivat yksilöidä käyttäjän tietokoneen, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä F-Solutions Oyn tekemiä tai julkaisemia www-sivuja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana hakupalveluaan F-Solutions Oy kerää yllä lueteltujen tietojen lisäksi tietoa käytetyistä hakusanoista. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja hakusanoista, mutta ei hakuja tehneiden käyttäjien IP-osoitteista. Käyttämällä F-Solutions Oyn hakupalvelua antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana SMS-palvelujaan F-Solutions Oy tallentaa tietoja käytetyistä hakusanoista sekä käyttäjien GSM-numeroista. Nämä tiedot talletetaan siksi, että mahdollisissa vikatapauksissa voidaan selvittää, mitä mistäkin numerosta ollaan tilattu. Lisäksi, mikäli käyttäjä on lähettänyt häiritseviä viestejä järjestelmästä muille käyttäjille, voi F-Solutions Oy yhteistyössä asiaankuuluvien viranomaisten kanssa käyttää talletettuja tietoja selvittäessään asiaa. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja käytetyistä hakusanoista, mutta ei käyttäjien GSM-numeroista. Mikäli käyttäjä lähettää palvelun kautta viestin toiselle käyttäjälle, voi F-Solutions Oy ilmoittaa lähettäjän numeron myös vastaanottajalle. Käyttämällä F-Solutions Oyn SMS-palveluja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiselle.

F-Solutions Oy kerää sähköpostipalveluissaan tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteista ja nimistä. Kussakin sähköpostipalvelussa kerrotaan käyttäjälle, mitä tarkoitusta varten tiedot kysytään. F-Solutions Oy käyttää keräämiänsä tietoja kerrottuun tarkoitukseen, esimerkiksi listapostituksiin. F-Solutions Oy voi myös käyttää sähköpostiosoitteita ja nimiä suoramarkkinointiin. Käyttämällä F-Solutions Oyn sähköpostipalveluja käyttäjä antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja käyttämiseen kuvatulla tavalla. F-Solutions Oy ei luovuta käyttäjien sähköpostiosoitteita tai nimiä kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa lupaa. Erityisesti ns. E-korteissa lähettäjä antaa luvan ilmoittaa lähettäjän tiedot kortin vastaanottajalle.

F-Solutions Oy ei kerää eikä tallenna käyttäjistä ns. arkaluonteisia tietoja. (Henkilötietolaki 3. luku)

F-Solutions Oy suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät F-Solutions Oyn ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaisiksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää tutkimukseen tai tilastoihin.

Jokaisella on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja Antikvariaatti.net henkilörekisteriin on talletettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Sen, joka haluaa käyttää tätä oikeuttaan tulee todistaa henkilöllisyytensä, sekä luovuttaa F-Solutions Oylle omakätisesti allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedokseen henkilötietolain 26 §:n luettelemat tiedot. Mikäli edellisestä tietojen tarkistuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, perii F-Solutions Oy tietojen antamisesta hinnastonsa mukaisen korvauksen.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
F-Solutions Oy
PL 7, 90571 Oulu