Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 198502 - sivustoa viimeksi päivitetty 18.04.2015 klo 14.26 - kävijöitä tänään 8918 - käyttäjiä tällä hetkellä 71.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Lord Walter - Titanicin kohtalonyö
Näytä


Tapani Kärnä - Kaunis saari ja nippon
Näytä


Klemola Pertti - Juuso Walden - viimeinen patruuna
Näytä


Elmgren-Heinonen Tuomi - Hyvien tapojen taito
Näytä


Askartelukirja - 222 hauskaa ja helppoa työtä pojille ja tytöille
Näytä


Berg Bengt - Viimeiset kotkat
Näytä


Irjala Auli - Joanna Saturna - ensimmäinen vuosisata (Purjelaiva)
Näytä


Sirén Esa - Verinen tie
Näytä


Virtaranta Pertti - Vienan kyliä kiertämässä
Näytä


Saramäki Rinna, Honkimäki Riina, Jormalainen Emmi - Pitsikirja
Näytä


Suomalainen Valtteri. Kuvitus Suomalainen Kari - Sauna Syyriassa, 1995. 1.painos.
Näytä


Valtteri Suomalainen, toim. Marianna Wallinheimo, kuv. Kari Suomalainen - Kuolet vain kahdesti
Näytä


Hietamies Laila - Unohduksen lumet
Näytä


Valtamo Anja - Kun minä kotoani lähdin
Näytä


Tikkanen Pentti H. - Sissit erikoistehtävissä
Näytä


Tikkanen Pentti H. - Kaukopartiosissit rautateillä
Näytä


Hagfors Edvin - Ranskalais-suomalainen taskusanakirja
Näytä


Tikkanen Pentti H - Päämajan sissit - päämajan kaukopartioiden suorittamia erikoistehtäviä vihollisen selustassa
Näytä


Pentti H Tikkanen - Lappi sodissamme
Näytä


Kann Pavel - Leningrad matkaopas
Näytä


Isotalo Kaarlo - Kalastajan talo
Näytä


Taylor Constance - The Alhambra and the Generalife
Näytä


Saarinen Esa,Virta Marjaana - Absolutely Dynamite 96
Näytä


Ikola Osmo - Kielen elämää ja käyttöä
Näytä


Strieber Whitney, Kunetka James W - War Day
Näytä


Taloustiedon taloussanasto
Näytä


Heikkilä Toivo - Paasikivi peräsimessä : pääministerin sihteerin muistelmat 1944-1948 : 27 liitekuvaa / Toivo Heikkilä
Näytä


Heffernan William - Verivelka
Näytä


Poutvaara Matti - Suomi Finland
Näytä


Arstila Antti - Professori Arstilan Terveyden askeleet
Näytä


Lehtinen Lasse - Entisen presidentin tekijä. Päiväkirja
Näytä


Nguyen Kien, Nivala Leena suom. - Syrjitty
Näytä


Reeman Douglas - Iskujoukko
Näytä


Mohammed Reza Pahlavi - Shaahi Mohammad Reza Pahlavi - Vastaukseni historialle
Näytä


Isotalo Kaarlo - Lähtöjä
Näytä


Wuolijoki Hella - Minusta tuli liikenainen eli ´valkoinen varis´. Juhani Tervapään yksinpuheluja aikojen draamassa III (1908-1918)
Näytä


Greiling Walter - Kemia valloittaa maailmaa
Näytä


Työryhmä - Isänmaan kirja
Näytä


Pohjanpalo Jorma - Australiaa kynällä ja kameralla
Näytä


Allers illustrerade konversationslexikon . Praktisk uppslagsbok i det allmänna vetandets olika grenar. Första bandet A-C
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Rekisteriseloste

Antikvariaatti.net palvelussa kerätään tilaajilta/rekisteröityviltä seuraavat tiedot:

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, paikkakunta

Nämä tiedot kerätään siksi, että tilaus voidaan toimittaa tilaajalle oikeaan osoitteeseen.

Rekisteröitymisessä kerätään lisäksi tieto sähköpostista. Tämä tieto kerätään siksi, että käyttäjä voi myöhemmin tilata unohtuneen salasanansa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus lähetetään käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä voi myös niin halutessaan tallentaa järjestelmään puhelinnumeronsa, jotta kauppias voi epäselvissä tapauksissa olla häneen puhelimitse yhteydessä.

Järjestelmään tallennetaan myös tiedot tilatuista tuotteista. Näitä tietoja ei erikseen julkaista muille kuin järjestelmän käyttöön oikeutetuille kauppiaille ja ylläpitäjille.

Koska tilausvahvistus lähetetään tilaajalle sähköpostitse, tulee tilaajan varautua siihen, että sähköpostiviesti saattaa joutua muidenkin tahojen luettavaksi sähköpostin suojaamattoman luonteen takia.

Mikäli käyttäjä on erikseen antanut luvan, voidaan yhteystietoja käyttää suoramarkkinointiin tai luovuttaa valikoiduille yhteistyötahoille suoramarkkinointia varten.

F-Solutions Oy kerää sivustollaan tietoja sivuston käytöstä. WWW-palvelimen käytöstä tallettuu normaalia WWW-palvelinlokia vastaavaa tietoa seuraavasti:

  • Käyttäjän koneen IP-osoite
  • Käyttäjän käyttämä välityspalvelin (proxy)
  • Käyttäjän selaimen versio, kielimääritykset, pakkaustavat, http-versio, tunnistetut tietotyypit.
  • Käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmä
  • Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
  • Käynnin ajankohta
  • Ladatut tiedostot

Näitä tietoja kerätään, jotta F-Solutions Oy saa käytöstä tilastotietoja, ja voi kehittää palvelujaan tehokkaammiksi ja paremmin käyttötarkoitustaan vastaavaksi. F-Solutions Oy voi julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä, ja yllä mainituista tiedoista. F-Solutions Oy ei kuitenkaan julkaise käyttäjien koneiden IP-osoitteita. Yllä luetellut lokitiedot voivat yksilöidä käyttäjän tietokoneen, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä F-Solutions Oyn tekemiä tai julkaisemia www-sivuja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana hakupalveluaan F-Solutions Oy kerää yllä lueteltujen tietojen lisäksi tietoa käytetyistä hakusanoista. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja hakusanoista, mutta ei hakuja tehneiden käyttäjien IP-osoitteista. Käyttämällä F-Solutions Oyn hakupalvelua antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana SMS-palvelujaan F-Solutions Oy tallentaa tietoja käytetyistä hakusanoista sekä käyttäjien GSM-numeroista. Nämä tiedot talletetaan siksi, että mahdollisissa vikatapauksissa voidaan selvittää, mitä mistäkin numerosta ollaan tilattu. Lisäksi, mikäli käyttäjä on lähettänyt häiritseviä viestejä järjestelmästä muille käyttäjille, voi F-Solutions Oy yhteistyössä asiaankuuluvien viranomaisten kanssa käyttää talletettuja tietoja selvittäessään asiaa. F-Solutions Oy julkaisee tilastotietoja käytetyistä hakusanoista, mutta ei käyttäjien GSM-numeroista. Mikäli käyttäjä lähettää palvelun kautta viestin toiselle käyttäjälle, voi F-Solutions Oy ilmoittaa lähettäjän numeron myös vastaanottajalle. Käyttämällä F-Solutions Oyn SMS-palveluja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiselle.

F-Solutions Oy kerää sähköpostipalveluissaan tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteista ja nimistä. Kussakin sähköpostipalvelussa kerrotaan käyttäjälle, mitä tarkoitusta varten tiedot kysytään. F-Solutions Oy käyttää keräämiänsä tietoja kerrottuun tarkoitukseen, esimerkiksi listapostituksiin. F-Solutions Oy voi myös käyttää sähköpostiosoitteita ja nimiä suoramarkkinointiin. Käyttämällä F-Solutions Oyn sähköpostipalveluja käyttäjä antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja käyttämiseen kuvatulla tavalla. F-Solutions Oy ei luovuta käyttäjien sähköpostiosoitteita tai nimiä kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa lupaa. Erityisesti ns. E-korteissa lähettäjä antaa luvan ilmoittaa lähettäjän tiedot kortin vastaanottajalle.

F-Solutions Oy ei kerää eikä tallenna käyttäjistä ns. arkaluonteisia tietoja. (Henkilötietolaki 3. luku)

F-Solutions Oy suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät F-Solutions Oyn ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaisiksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää tutkimukseen tai tilastoihin.

Jokaisella on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja Antikvariaatti.net henkilörekisteriin on talletettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Sen, joka haluaa käyttää tätä oikeuttaan tulee todistaa henkilöllisyytensä, sekä luovuttaa F-Solutions Oylle omakätisesti allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedokseen henkilötietolain 26 §:n luettelemat tiedot. Mikäli edellisestä tietojen tarkistuksesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, perii F-Solutions Oy tietojen antamisesta hinnastonsa mukaisen korvauksen.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
F-Solutions Oy
PL 7, 90571 Oulu