Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 224597 - sivustoa viimeksi päivitetty 04.10.2015 klo 10.05 - kävijöitä tänään 9348 - käyttäjiä tällä hetkellä 162.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Venäjä 5000 rublaa 1919 seteli
Näytä


Venäjä 50 rublaa 1918 seteli
Näytä


Venäjä 5 rublaa 1909 seteli
Näytä


Venäjä 40 rublaa 1917 seteli
Näytä


Venäjä 3 rublaa 1918 seteli
Näytä


Venäjä 3 rublaa 1905 seteli
Näytä


Venäjä 1 rupla 1898 seteli
Näytä


Venäjä 1 kopekka 1915 seteli
Näytä


Teokset. 2, Kullervo ; Karkurit ; Canzio / Aleksis Kivi.
Näytä


Ihmeellinen kuherruskuukausi / Kosti Koskinen. - Kosti Verner Koskinen (14. lokakuuta 1905 Rauma – 22. kesäkuuta 1983 Rauma) oli suomalainen taidemaalari joka kuvasi teoksissaan erityisesti Rauman vanhaakaupunkia.Kirjallista tuotantoa Ihmeellinen kuherruskuukausi : novellikokoelma. WSOY 1930
Näytä


Ihmisten puheet / Veikko Huovinen.
Näytä


Vanhus - lähimmäinen : juhlajulkaisu / toim. Aira Heinänen ; juhlajulkaisun toimituskunta: Lea Nummenpää...[et al.] ; kansi, piirrokset ja taitto: Osmo Nissinen. Huomautus:Kunniapuheenjohtaja Martta Salmela-Järvisen 90-vuotispäivän (31.3.82] ja puheenjohtaja Elisabet Järvisen 70-vuotispäivän [17.3.82] sekä heidän suorittamansa arvokkaan vanhustenhuoltotyön kunniaksi.
Näytä


Wiren Veijo - Ristikkosanojen pikkujättiläinen / kirja painaa 1,3 kg
Näytä


aku ankka 2010 28
Näytä


Ikkunamainonta / kirj. ja kuv. W. T. Snellman.
Näytä


Suomen yleisradio 1926-1951 / Vilho Suomi. kirja painaa yli 1 kilon
Näytä


Kverneland aurat -myyntiesite
Näytä


Simulta kylvölannoitin -myyntiesite
Näytä


Esa-Tume rehukombi -myyntiesite
Näytä


Juko kylvölannoitin -myyntiesite
Näytä


Yhteiskunnalle omistettu elämä : Miina Sillanpään elämän ja työn vaiheita / Oma Mäkikossa. kirja painaa 1,3 kg
Näytä


Valmet TT-palstahakkuri 1000 F -myyntiesite
Näytä


MP kastelujärjestelmä -myyntiesite
Näytä


Puhakka-Hyvönen Onerva, valokuvat markku nyytäjä, mallipiirrokset jaana hopeasaari - yhdellä säikeellä
Näytä


Julkinen talous ja sen asema yhteiskunnallisessa talouselämässä / E. Nevanlinna.
Näytä


Suomen talouselämän johtajia = Vem är vem i Finlands ekonomiska liv = Who's who in the economic life of Finland / toimituskunta = redaktionskommittén = editorial board: Päiviö Hetemäki ... [et al.] ; toim. = red. = ed.: Lasse Leander, Hillevi Stelander, Erkki Merinen. Kirja painaa yli 1 kilon
Näytä


Teräslaitainen SATO-perävaunu -myyntiesite
Näytä


John Deere 510 pyöröpaalain -myyntiesite
Näytä


Suomalaisia kuivakukkia pihoilta ja pientareilta / Tuulikki Mattila ; [kuvat: Seppo Konstig ... Tuulikki Mattila ... Tuomo Hurme].
Näytä


Ylö Pneuma 700 pintalannoitin -myyntiesite
Näytä


Jaakko Siilo 70 kuivuri -myyntiesite
Näytä


Sävelten siltaa vuosien saatossa / [julk. Varsinais-Suomen musiikkioppilaitos].
Näytä


TT-hakkurit kokopuun taloudelliseen talteenottoon - TT-hakkurit; 1500 L, 1500 LP ja LT, 1000 F, 1000 TU -myyntiesite
Näytä


Atlet Seniorstaplare nostin / pinkkaaja -myyntiesite
Näytä


Viisikymmentä vuotta suomalaista hotelli-, ravintola- ja kahvilamainontaa / [julk.:] Elanto. Hotelli- ja ravintolaosasto. kirja painaa n 1,4 kg
Näytä


VeHa K kennokuivuri -myyntiesite
Näytä


Blomqvist&Co Helsinki - Bonbon a la Creme - makeiskääre / Merkittävä makeis- ja suklaatehdas, Lautatarhankatu 4 Helsinki 1919–25
Näytä


Blomqvist & Co Oy, Helsinki - Aeroplanes - makeiskääre / Blomqvist&Co Oy 0li merkittävä makeis- ja suklaatehdas, Lautatarhankatu 4 Helsinki 1919–25
Näytä


Blomqvist & Co Oy, Helsinki - Berberis - makeiskääre / Blomqvist&Co Oy 0li merkittävä makeis- ja suklaatehdas, Lautatarhankatu 4 Helsinki 1919–25
Näytä


Blomqvist & Co Oy, Helsinki - Poronkieli - makeiskääre / Blomqvist&Co Oy 0li merkittävä makeis- ja suklaatehdas, Lautatarhankatu 4 Helsinki 1919–25
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Antikvariaatti.net kauppapaikan taustatietoa

Tervetuloa Antikvariaattien ja keräilyn maailmaan

Antikvariaatti.net - kirjoihin ja keräilyyn keskittynyt portaali avattiin 15.04.2003. Kävijöitä on ollut viimeisimmän uudistuksen (marraskuu 2013) jälkeen ollut päivittäin kymmeniä tuhansia. Vuositasolla puhutaan miljoonista

Järjestelmä perustuu monikauppiasjärjestelmään eli portaaliin, jossa asiakkailla on mahdollista tilata useita tuotteita samanaikaisesti eri kauppiailta. Omien sivujen ja osoitteen markkinointi ja läpilyönti on useimmille kauppiaille mahdotonta, resurssit eivät kertakaikkiaan riitä ja mitä saa parin sadan euron sijoituksella, jos hankkii standardikaupan nettikauppaansa varten, jota ei ole erikseen suunniteltu ja räätälöity alamme tarpeita vastaavaksi?

Kauppapaikkaa kehitetään koko ajan ja ongelmien yllättäessä ne korjataan mahdollisimman nopeasti. Kaikenlaiseen kehittämiseen voi antaa palautetta kuka tahansa kauppiaista.

Sivusto näkyy niin kauppiaille kuin asiakkaillekin hyvin avoimena ja informatiivisena; koko ajan on nähtävissä kayttäjien määrä, tilaukset jne. Myöskin on "näyteikkunassa" jatkuvasti vaihtuvat tuotekuvat. Tarjoamme kaikille kauppiaille mahdollisuuden käyttää jopa 12 tuotekuvaa riittävän tuoteinformaation tarjoamiseksi. Sivustot ilman tätä ominaisuutta ovat historiaa, sillä mikäpä myy tuotetta paremminkuin kuva. Nimikkeitä voit pitää kaupan rajattomasti.

Käyttö- ja selausominaisuudet kehittyneine hakuominaisuuksineen ovat itsestään selviä niin kauppiaille kuin asiakkaillekin. Tärkeät hakukoneoptimoinnit ovat meillä hyvässä mallissa; tällä hetkellä (lokakuu 2011) esim. Google tuo sivuillemme noin 1 000 kävijää vuorokaudessa ja sivustomme on monilla eri hakutermeillä listojen kärkipäässä. Hakukoneoptimointiakin kehitämme koko ajan. Käytämme asiansa osaavaa ohjelmistotaloa ja asiantuntijoita.

Meiltä saat valmiiksi kehitetyn ja dynaamisen myyntikanavan tuotteillesi ilman kalliita investointeja; perusmaksu on vain 10,00 euroa / kk + alv sekä myyntiprovisio bruttomyynnistä 5% + alv. Minimikuukausimaksu on 10,00 + alv.

Kaupankäynti tapahtuu suoraan asiakkaan ja myyjän välillä ilman logistisia välikäsiä. Järjestelmä luo siis kohtauspaikan myyjän ja asiakkaan välille! Tilaaminen onnistuu myös ilman rekisteröintiä !

Kauppiaille on kehitetty erilaisia reaaliaikaisia järjestelmiä myynnin hallintaan. Kuukausittaiset myyntilistaukset, tilaushistoria, asiakasrekisteri ym. ovat olleet käytössä jo alusta lähtien.

Kauppapaikalle voivat liittyä antikvariaatit ja muut keräilyalan tuotteita myyvät yritykset.

Kauppapaikan omistaa Juvekim Oy / Antikvariaatti Arwo Paperi, jonka henkilöomistaja on 100%:sti Kimmo Lampinen, kirja- ja keräilyalalla jo pitkään toiminut tunnettu yrittäjä. Vakavaraisuus ja pitkäjänteisyys on ehdoton valttikortti alamme tulevaisuuden myllerryksessä, jota kasvava verkkokauppa omalta osaltaan edustaa.

Hinnasto

- Liittymismaksu 15 euroa
- Myyntiprovisio 5 %
- Minimikuukausimaksu 10 euroa

Kiinteät kuukausimaksut toistaiseksi vain sopimuksen mukaan.

Käyttökorvaus on provisiopohjainen. Kauppias- provisiota maksetaan vain portaalin kautta myydyistä tuotteista. Provisio on hinnaston mukaan maksimissaan 5 prosenttia, joka laskutetaan jälkeenpäin. Yli 10 tuhannen yksikön tuotemäärissä provisiosta voi saada alennusta. Liittyminen on turvallista, sillä lupaamme, että sopimuksen mukaista provisiota ei nosteta.

Kaikki hinnat alv 0%. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemmat tiedot hinnastosta, jonka voit tilata sähköpostilla.

Mukaan kauppapaikalle

Lisätietoja kauppapaikalle liittymisestä asiakaspalvelusta tai sähköpostilla info@antikvariaatti.net tai puhelimitse 0400 527 382 / Kimmo Lampinen.

 

Tervetuloa mukaan kehittämään järjestelmää jossa etuja on kaikilla !