Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 236844 - sivustoa viimeksi päivitetty 30.11.2015 klo 11.41 - kävijöitä tänään 4923 - käyttäjiä tällä hetkellä 136.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Laurinen Inkeri, Valtasaari Antero, kuvittanut pirkko varjo paketin hinta jouluun 2015 asti 5e - Lukutoveri I Lisälukemisto kansakoulun III ja IV luokalle
Näytä


Margolin Phillip - Hautaanpanijan leski
Näytä


Silakka - Kaksisataa valmistusohjetta
Näytä


Suova Maija - Joka naisen niksikirja
Näytä


timo parvela, kuvittus kristiina louhi pakettipostimaksu jouluun 215 asti 5e - sanoo isä
Näytä


Stenij, Mikala, Multia - Metalliteknologian oppikirja
Näytä


Whiteford Andrew Hunter - North American Indian Arts
Näytä


Järvelä Jari - Romeo ja Julia
Näytä


Suhola Aino, piirrokset Jouko Heikkinen - Sinäkö, Paavo?
Näytä


Grube Ernst J. - Islamin taide - Rakennustaide, keramiikka, maalaustaide, matot, metallityöt, koristetaide
Näytä


Seila Taito - Lotta Svärd - Univormupukuiset naiset
Näytä


Yamaha RD350 -myyntiesite, Jarno Saarinen esitteessä kuvattuna
Näytä


Seila Taito, toim. - Lotta Svärd - Hakuteos Pohjois-Suomi
Näytä


Vakkuri Raimo - Pelimerkeistä persooniksi
Näytä


Greive Bradley Trevor, suom. Terhi Vartia - Hyppysellinen rohkeutta. (Kannustavia kuvia ja lohdun sanoja)
Näytä


Lotta Svärd - Hakuteos Etelä-Suomi
Näytä


Yamaha XVZ12T/TD -myyntiesite
Näytä


Toimituskunta - Vuosisatamme kronikka
Näytä


Yamaha XT125R -myyntiesite
Näytä


Yamaha XT350 -myyntiesite
Näytä


Yamaha BW´S MAG MAX, 50 R, DT 50 -myyntiesite (Teemu Selänne)
Näytä


Yamaha DTR125 -myyntiesite
Näytä


Yamaha PW80/PW50 -myyntiesite
Näytä


Yamaha YZ250/125/85/LW -myyntiesite
Näytä


Yamaha YZF600R Thundercat -myyntiesite
Näytä


Yamaha neo´s 50 -myyntiesite
Näytä


Yamaha BW mopedit -myyntiesite
Näytä


Montgomery L. M. pakettipostimaksu jouluun 215 asti 5e - Runotyttö - Uuden Kuun Emilian tarina
Näytä


Yamaha 50-80 PW 125-125LW 90-TT-R -myyntiesite
Näytä


Yamaha 2007 Street XJR1300, TDM900/A, XT660X -myyntiesite
Näytä


Yamaha YZF-R6 -myyntiesite
Näytä


Suosikki 1968 7 nr 4, sis. mm. seur. artikkelit / kuvat / mainokset; Irina Milan, Eero Raittinen, Apsi, The Who, Rock rock rock, Tuonelan joutsen psykedeelinen sarjakuva, Lovable, ym.
Näytä


Suosikki 1969 nr 4, sis. mm. seur. artikkelit / kuvat / mainokset; Kansikuva Danny hyökkää - Catherine kaatuu - Irwin - Markku - Wilson, Scott Engel, Seppo Hovi, Kuinka paljon pop-tähti tuhlaa kukaudessa, Pepe Willberg ja Oskar Merikanto ovat sukulaisia, Kestävätkö Markku Aron hermot, Jukka Kuoppamäki - peruukkimainos?, Rock my soul - Vesa-Matti Loiri, Monkees, suosikin salakuvaaja iskee (Turku), Fleetwood Mac, Olkaa Jammun vakoilijoita, Koko karmea totuus Irwinistä - sen kertoo teille kaupunginvaltuutettu Veikko (Vexi) Salmi, Taatanan Tanny (Danny), ym.
Näytä


Suosikki 1968 nr 6, sis. mm. seur. artikkelit / kuvat / mainokset; Kansikuva Seidat, Frank Robson - Hullu englantilainen huumeiden välittäjä, Kristiina Hautala, PFinncrepe Helanca, Tapani Kansa villitsee ilman puukkoa ja Koskenkorvaa, Andy Gray - En hyväksy likaisia puheita POP-tähtien homoseksuaalisuudesta, Hippien kukat kuihtuvat - opi nyrkkeilemään niin pärjäät, Tytön ja pojan suhde, Suosikkikuva Danny, Kurt Mattson, Seidat ovat selibaatissa, Datsun, ym.
Näytä


DDR:n armeijan kokardi lentovoimat - kokardi 3x11 cm
Näytä


DDR:n armeijan kokardi lentovoimat - kokardi 3x11 cm
Näytä


DDR:n armeijan kokardi lentovoimat - kokardi 3x11 cm
Näytä


DDR:n armeijan kokardi lentovoimat - kokardi 3x11 cm
Näytä


DDR:n armeijan kokardi lentovoimat - kokardi 3x11 cm
Näytä


DDR:n armeijan kokardi - kokardi 4x6 cm
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Antikvariaatti.net kauppapaikan taustatietoa

Tervetuloa Antikvariaattien ja keräilyn maailmaan

Antikvariaatti.net - kirjoihin ja keräilyyn keskittynyt portaali avattiin 15.04.2003. Kävijöitä on ollut viimeisimmän uudistuksen (marraskuu 2013) jälkeen ollut päivittäin kymmeniä tuhansia. Vuositasolla puhutaan miljoonista

Järjestelmä perustuu monikauppiasjärjestelmään eli portaaliin, jossa asiakkailla on mahdollista tilata useita tuotteita samanaikaisesti eri kauppiailta. Omien sivujen ja osoitteen markkinointi ja läpilyönti on useimmille kauppiaille mahdotonta, resurssit eivät kertakaikkiaan riitä ja mitä saa parin sadan euron sijoituksella, jos hankkii standardikaupan nettikauppaansa varten, jota ei ole erikseen suunniteltu ja räätälöity alamme tarpeita vastaavaksi?

Kauppapaikkaa kehitetään koko ajan ja ongelmien yllättäessä ne korjataan mahdollisimman nopeasti. Kaikenlaiseen kehittämiseen voi antaa palautetta kuka tahansa kauppiaista.

Sivusto näkyy niin kauppiaille kuin asiakkaillekin hyvin avoimena ja informatiivisena; koko ajan on nähtävissä kayttäjien määrä, tilaukset jne. Myöskin on "näyteikkunassa" jatkuvasti vaihtuvat tuotekuvat. Tarjoamme kaikille kauppiaille mahdollisuuden käyttää jopa 12 tuotekuvaa riittävän tuoteinformaation tarjoamiseksi. Sivustot ilman tätä ominaisuutta ovat historiaa, sillä mikäpä myy tuotetta paremminkuin kuva. Nimikkeitä voit pitää kaupan rajattomasti.

Käyttö- ja selausominaisuudet kehittyneine hakuominaisuuksineen ovat itsestään selviä niin kauppiaille kuin asiakkaillekin. Tärkeät hakukoneoptimoinnit ovat meillä hyvässä mallissa; tällä hetkellä (lokakuu 2011) esim. Google tuo sivuillemme noin 1 000 kävijää vuorokaudessa ja sivustomme on monilla eri hakutermeillä listojen kärkipäässä. Hakukoneoptimointiakin kehitämme koko ajan. Käytämme asiansa osaavaa ohjelmistotaloa ja asiantuntijoita.

Meiltä saat valmiiksi kehitetyn ja dynaamisen myyntikanavan tuotteillesi ilman kalliita investointeja; perusmaksu on vain 10,00 euroa / kk + alv sekä myyntiprovisio bruttomyynnistä 5% + alv. Minimikuukausimaksu on 10,00 + alv.

Kaupankäynti tapahtuu suoraan asiakkaan ja myyjän välillä ilman logistisia välikäsiä. Järjestelmä luo siis kohtauspaikan myyjän ja asiakkaan välille! Tilaaminen onnistuu myös ilman rekisteröintiä !

Kauppiaille on kehitetty erilaisia reaaliaikaisia järjestelmiä myynnin hallintaan. Kuukausittaiset myyntilistaukset, tilaushistoria, asiakasrekisteri ym. ovat olleet käytössä jo alusta lähtien.

Kauppapaikalle voivat liittyä antikvariaatit ja muut keräilyalan tuotteita myyvät yritykset.

Kauppapaikan omistaa Juvekim Oy / Antikvariaatti Arwo Paperi, jonka henkilöomistaja on 100%:sti Kimmo Lampinen, kirja- ja keräilyalalla jo pitkään toiminut tunnettu yrittäjä. Vakavaraisuus ja pitkäjänteisyys on ehdoton valttikortti alamme tulevaisuuden myllerryksessä, jota kasvava verkkokauppa omalta osaltaan edustaa.

Hinnasto

- Liittymismaksu 15 euroa
- Myyntiprovisio 5 %
- Minimikuukausimaksu 10 euroa

Kiinteät kuukausimaksut toistaiseksi vain sopimuksen mukaan.

Käyttökorvaus on provisiopohjainen. Kauppias- provisiota maksetaan vain portaalin kautta myydyistä tuotteista. Provisio on hinnaston mukaan maksimissaan 5 prosenttia, joka laskutetaan jälkeenpäin. Yli 10 tuhannen yksikön tuotemäärissä provisiosta voi saada alennusta. Liittyminen on turvallista, sillä lupaamme, että sopimuksen mukaista provisiota ei nosteta.

Kaikki hinnat alv 0%. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemmat tiedot hinnastosta, jonka voit tilata sähköpostilla.

Mukaan kauppapaikalle

Lisätietoja kauppapaikalle liittymisestä asiakaspalvelusta tai sähköpostilla info@antikvariaatti.net tai puhelimitse 0400 527 382 / Kimmo Lampinen.

 

Tervetuloa mukaan kehittämään järjestelmää jossa etuja on kaikilla !