Antikvariaatti.net Tuotteita yhteensä 183544 - sivustoa viimeksi päivitetty 28.04.2015 klo 14.49 - kävijöitä tänään 7699 - käyttäjiä tällä hetkellä 201.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Tigerns rike
Näytä


Bengalintiikeri
Näytä


Pyramidien maa. Muinaiset kulttuurit
Näytä


Pyramidernas land. Historia på nytt sätt
Näytä


Åbo Akademi. Katalog läsåret 1973-1974
Näytä


tord lindblad - Funktions lära
Näytä


LINDBLAD-STARA - Geometri II
Näytä


Nukka kukkii. Ryijyjä Satakunnan Museon kokoelmista
Näytä


Kulttuurintutkimus 2/2011
Näytä


Kulttuurintutkimus 1/2012
Näytä


Naukkarinen, Hämäläinen - Puumala-Valokuvateos
Näytä


Tykkivene Ilmarinen yövalaistuksessa - Valokuva
Näytä


Tykkivene Ilmarinen merellä - Valokuva
Näytä


Tykkivene Ilmarinen ja telakkatyöläinen - Valokuva
Näytä


Tykkivene Ilmarinen ja pari päällystön jäsentä - Valokuva
Näytä


Tykkivene Ilmarinen ja pari merisotilasta - Valokuva
Näytä


Tykkivene Ilmarinen telakalla ja miehistöä - Valokuva
Näytä


Tykkivene Ilmarisen miehistöä - Valokuva
Näytä


Tykkivene ja miehistöä v.1924 - Valokuva
Näytä


Tykkivene v.1924 - Valokuva
Näytä


Davydov Mariamna - Kartanoelämää. Muistelmia Venäjältä ennen vallankumousta
Näytä


Sukellusvene Iku-Turson orkesteri Vedenalle - Valokuva
Näytä


Sukellusvene Iku-Turson komentosillalla - Valokuva
Näytä


Sukellusvene Iku-Turso - Valokuva
Näytä


Sukellusvene Iku-Turso telakalla - Valokuva
Näytä


Sukellusvene Iku-Turso rannassa - Valokuva
Näytä


Sukellusvene Iku-Turso - Torpedon asennus - Valokuva
Näytä


Suomen Joutsen päällystöä + Purjelaiva - Valokuvat
Näytä


Sotilaita Äänislinnan asemalla - Valokuva
Näytä


Me Naiset 1973 nr 50, sis mm. seur. kuvat / artikkelit / mainokset; Ingmar Bergmanin uusin elokuva Huutoja ja kuiskauksia, Seija Simola taiteilija ja artisti, Joulukaktus joulun iloinen kotikasvi, Psykoterapia - aikamme mielenterveys, Virikkeitä nuoremmille, Tämän päivän 20-vuotias nainen on vapaa ja järkevä, Muhkea Nikita ja karvainen Koivistolainen, katso sisältö kuvista tarkemmin.
Näytä


Kailari Kyllikki - Maalaismaisemista Itä-Helsingiksi
Näytä


Päätalo Kalle - Liekkejä laulumailla
Näytä


Lander Leena - Käsky
Näytä


Sisuviesti 1982 / 1 -asiakaslehti
Näytä


Sisuviesti 1980 / 1 -asiakaslehti
Näytä


Aja 1979 / 3 -asiakaslehti
Näytä


Aja 1978 / 2 -asiakaslehti
Näytä


Aja 1978 / 3 -asiakaslehti
Näytä


Natsiupseeri ja tyttöystävä, komea nahkatakki - valokuva
Näytä


Natsiupseeri miekka sylissä - valokuva
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Antikvariaatti.net kauppapaikan taustatietoa

Tervetuloa Antikvariaattien ja keräilyn maailmaan

Antikvariaatti.net - kirjoihin ja keräilyyn keskittynyt portaali avattiin 15.04.2003. Kävijöitä on ollut viimeisimmän uudistuksen (marraskuu 2013) jälkeen ollut päivittäin kymmeniä tuhansia. Vuositasolla puhutaan miljoonista

Järjestelmä perustuu monikauppiasjärjestelmään eli portaaliin, jossa asiakkailla on mahdollista tilata useita tuotteita samanaikaisesti eri kauppiailta. Omien sivujen ja osoitteen markkinointi ja läpilyönti on useimmille kauppiaille mahdotonta, resurssit eivät kertakaikkiaan riitä ja mitä saa parin sadan euron sijoituksella, jos hankkii standardikaupan nettikauppaansa varten, jota ei ole erikseen suunniteltu ja räätälöity alamme tarpeita vastaavaksi?

Kauppapaikkaa kehitetään koko ajan ja ongelmien yllättäessä ne korjataan mahdollisimman nopeasti. Kaikenlaiseen kehittämiseen voi antaa palautetta kuka tahansa kauppiaista.

Sivusto näkyy niin kauppiaille kuin asiakkaillekin hyvin avoimena ja informatiivisena; koko ajan on nähtävissä kayttäjien määrä, tilaukset jne. Myöskin on "näyteikkunassa" jatkuvasti vaihtuvat tuotekuvat. Tarjoamme kaikille kauppiaille mahdollisuuden käyttää jopa 12 tuotekuvaa riittävän tuoteinformaation tarjoamiseksi. Sivustot ilman tätä ominaisuutta ovat historiaa, sillä mikäpä myy tuotetta paremminkuin kuva. Nimikkeitä voit pitää kaupan rajattomasti.

Käyttö- ja selausominaisuudet kehittyneine hakuominaisuuksineen ovat itsestään selviä niin kauppiaille kuin asiakkaillekin. Tärkeät hakukoneoptimoinnit ovat meillä hyvässä mallissa; tällä hetkellä (lokakuu 2011) esim. Google tuo sivuillemme noin 1 000 kävijää vuorokaudessa ja sivustomme on monilla eri hakutermeillä listojen kärkipäässä. Hakukoneoptimointiakin kehitämme koko ajan. Käytämme asiansa osaavaa ohjelmistotaloa ja asiantuntijoita.

Meiltä saat valmiiksi kehitetyn ja dynaamisen myyntikanavan tuotteillesi ilman kalliita investointeja; perusmaksu on vain 10,00 euroa / kk + alv sekä myyntiprovisio bruttomyynnistä 5% + alv. Minimikuukausimaksu on 10,00 + alv.

Kaupankäynti tapahtuu suoraan asiakkaan ja myyjän välillä ilman logistisia välikäsiä. Järjestelmä luo siis kohtauspaikan myyjän ja asiakkaan välille! Tilaaminen onnistuu myös ilman rekisteröintiä !

Kauppiaille on kehitetty erilaisia reaaliaikaisia järjestelmiä myynnin hallintaan. Kuukausittaiset myyntilistaukset, tilaushistoria, asiakasrekisteri ym. ovat olleet käytössä jo alusta lähtien.

Kauppapaikalle voivat liittyä antikvariaatit ja muut keräilyalan tuotteita myyvät yritykset.

Kauppapaikan omistaa Juvekim Oy / Antikvariaatti Arwo Paperi, jonka henkilöomistaja on 100%:sti Kimmo Lampinen, kirja- ja keräilyalalla jo pitkään toiminut tunnettu yrittäjä. Vakavaraisuus ja pitkäjänteisyys on ehdoton valttikortti alamme tulevaisuuden myllerryksessä, jota kasvava verkkokauppa omalta osaltaan edustaa.

Hinnasto

- Liittymismaksu 15 euroa
- Myyntiprovisio 5 %
- Minimikuukausimaksu 10 euroa

Kiinteät kuukausimaksut toistaiseksi vain sopimuksen mukaan.

Käyttökorvaus on provisiopohjainen. Kauppias- provisiota maksetaan vain portaalin kautta myydyistä tuotteista. Provisio on hinnaston mukaan maksimissaan 5 prosenttia, joka laskutetaan jälkeenpäin. Yli 10 tuhannen yksikön tuotemäärissä provisiosta voi saada alennusta. Liittyminen on turvallista, sillä lupaamme, että sopimuksen mukaista provisiota ei nosteta.

Kaikki hinnat alv 0%. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemmat tiedot hinnastosta, jonka voit tilata sähköpostilla.

Mukaan kauppapaikalle

Lisätietoja kauppapaikalle liittymisestä asiakaspalvelusta tai sähköpostilla info@antikvariaatti.net tai puhelimitse 0400 527 382 / Kimmo Lampinen.

 

Tervetuloa mukaan kehittämään järjestelmää jossa etuja on kaikilla !