Antikvariaatti.net Sivustoa viimeksi päivitetty 08.02.2016 klo 11.56 - kävijöitä tänään 3467 - käyttäjiä tällä hetkellä 128.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Isokallio Kalle - Vapaa Velkua
Näytä


Topelius Zacharias - Välskärin kertomuksia I -3
Näytä


Arkkipiispa Paavali - Arkkipiispa Paavali: Rukous ikonin edessä
Näytä


Sihvo Hannes, Ruotsalainen Matti - Karjalan kuvat - Maalaustaidetta vanhasta Karjalasta
Näytä


Chang Jung, Halliday Jon, Iso.Markku Jaana suom. - Mao
Näytä


Jätti kauhu - Kirja - Kauhutarinoiden klassikoita parhaiden piirtäjien kuvittamana
Näytä


Rautavaara -kangasmerkki
Näytä


Kajaani -kangasmerkki
Näytä


Haapamäki -kangasmerkki
Näytä


Tampere Pyynikki -kangasmerkki
Näytä


Tampere Uimahallitalo -kangasmerkki
Näytä


Muotka / Miessi -kangasmerkki
Näytä


Njellä -kangasmerkki
Näytä


Njellä -kangasmerkki
Näytä


Saana 1024 -kangasmerkki
Näytä


Halti 1328 -kangasmerkki
Näytä


Jäämerentie / Ishavsvägen -kangasmerkki
Näytä


Napapiiri - The Arctic Circle -hihamerkki
Näytä


Pallastunturi -hihamerkki
Näytä


Muonio -hihamerkki
Näytä


Susi -hihamerkki
Näytä


Susi -hihamerkki
Näytä


Susi -hihamerkki
Näytä


Suomen Latu - Latuneuvoja -hihamerkki
Näytä


Suomen Latu - Opas -hihamerkki
Näytä


Suomen Latu -hihamerkki
Näytä


Suomen Latu -hihamerkki
Näytä


Muotkan Ruoktu 1990 -hihamerkki
Näytä


Muotkan Ruoktu -hihamerkki
Näytä


Retkeily -hihamerkki
Näytä


Työryhmä - Kansa taisteli - miehet kertovat, 1972 N:o 12. Eräänlotan tarina; Joulukuun 23. päivänä: Erään pataljoonan tarina osa 2; Jouluaaton mietteitä; Väkivaltainen tiedustelu 0sa 1.
Näytä


Uuvana kurssi 1981 -hihamerkki
Näytä


Pieksän Latu -hihamerkki
Näytä


Pieksän Latu -hihamerkki
Näytä


Pieksän Latu -hihamerkki
Näytä


Työryhmä - Kansa taisteli - miehet kertovat, 1972 N:o 11. Partioretki Möhkön suunnalla; Kaikki jermut ovat huonoja ampujia; Mottisotaa Kuhmon Löytövaarassa; Tapahtui Sommeellla; Partio taistelee erämaassa.
Näytä


Kolbma Talvipäivät 1994 Orivesi -retkeilymerkki?
Näytä


Työryhmä - Kansa taisteli - miehet kertovat, 1972 N:o 10. Er. P. 16 Suomussalmella; Kuka oli se kolmas?; Talvisodan kauhuja lapsen silmin; Ihmeellinen uni; Vanki saatiin; Parempi kaatua Kannaksen hiekkaan kuin...
Näytä


Työryhmä - Kansa taisteli - miehet kertovat, 1972 N:o 9. Ylitimme rajan; Syvärillä sodittiin; Kun elämää mitattiin askelmitalla; Vankikaravaani yössä; Vuorikylän tieltä Tuntsajoelle; Totta töpinässä tiedettiin; Erään oikeusupseerin kokemus; Valtaväylät Viipuriin katkeavat osa 2.
Näytä


Työryhmä - Kansa taisteli - miehet kertovat, 1972 N:o 8. Valtaväylät Viipuriin katkeavat; Heinäkuun 1. päivä Koivikkomäen varjossa; Iltakävely Onkamuksessa; Ihantalan harju, rajamiesten Thermopylai; Valesyötti viholliselle.
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Antikvariaatti.net kauppapaikan taustatietoa

Tervetuloa Antikvariaattien ja keräilyn maailmaan

Antikvariaatti.net - kirjoihin ja keräilyyn keskittynyt portaali avattiin 15.04.2003. Kävijöitä on ollut viimeisimmän uudistuksen (marraskuu 2013) jälkeen ollut päivittäin kymmeniä tuhansia. Vuositasolla puhutaan miljoonista

Järjestelmä perustuu monikauppiasjärjestelmään eli portaaliin, jossa asiakkailla on mahdollista tilata useita tuotteita samanaikaisesti eri kauppiailta. Omien sivujen ja osoitteen markkinointi ja läpilyönti on useimmille kauppiaille mahdotonta, resurssit eivät kertakaikkiaan riitä ja mitä saa parin sadan euron sijoituksella, jos hankkii standardikaupan nettikauppaansa varten, jota ei ole erikseen suunniteltu ja räätälöity alamme tarpeita vastaavaksi?

Kauppapaikkaa kehitetään koko ajan ja ongelmien yllättäessä ne korjataan mahdollisimman nopeasti. Kaikenlaiseen kehittämiseen voi antaa palautetta kuka tahansa kauppiaista.

Sivusto näkyy niin kauppiaille kuin asiakkaillekin hyvin avoimena ja informatiivisena; koko ajan on nähtävissä kayttäjien määrä, tilaukset jne. Myöskin on "näyteikkunassa" jatkuvasti vaihtuvat tuotekuvat. Tarjoamme kaikille kauppiaille mahdollisuuden käyttää jopa 12 tuotekuvaa riittävän tuoteinformaation tarjoamiseksi. Sivustot ilman tätä ominaisuutta ovat historiaa, sillä mikäpä myy tuotetta paremminkuin kuva. Nimikkeitä voit pitää kaupan rajattomasti.

Käyttö- ja selausominaisuudet kehittyneine hakuominaisuuksineen ovat itsestään selviä niin kauppiaille kuin asiakkaillekin. Tärkeät hakukoneoptimoinnit ovat meillä hyvässä mallissa; tällä hetkellä (lokakuu 2011) esim. Google tuo sivuillemme noin 1 000 kävijää vuorokaudessa ja sivustomme on monilla eri hakutermeillä listojen kärkipäässä. Hakukoneoptimointiakin kehitämme koko ajan. Käytämme asiansa osaavaa ohjelmistotaloa ja asiantuntijoita.

Meiltä saat valmiiksi kehitetyn ja dynaamisen myyntikanavan tuotteillesi ilman kalliita investointeja; perusmaksu on vain 10,00 euroa / kk + alv sekä myyntiprovisio bruttomyynnistä 5% + alv. Minimikuukausimaksu on 10,00 + alv.

Kaupankäynti tapahtuu suoraan asiakkaan ja myyjän välillä ilman logistisia välikäsiä. Järjestelmä luo siis kohtauspaikan myyjän ja asiakkaan välille! Tilaaminen onnistuu myös ilman rekisteröintiä !

Kauppiaille on kehitetty erilaisia reaaliaikaisia järjestelmiä myynnin hallintaan. Kuukausittaiset myyntilistaukset, tilaushistoria, asiakasrekisteri ym. ovat olleet käytössä jo alusta lähtien.

Kauppapaikalle voivat liittyä antikvariaatit ja muut keräilyalan tuotteita myyvät yritykset.

Kauppapaikan omistaa Juvekim Oy / Antikvariaatti Arwo Paperi, jonka henkilöomistaja on 100%:sti Kimmo Lampinen, kirja- ja keräilyalalla jo pitkään toiminut tunnettu yrittäjä. Vakavaraisuus ja pitkäjänteisyys on ehdoton valttikortti alamme tulevaisuuden myllerryksessä, jota kasvava verkkokauppa omalta osaltaan edustaa.

Hinnasto

- Liittymismaksu 15 euroa
- Myyntiprovisio 5 %
- Minimikuukausimaksu 10 euroa

Kiinteät kuukausimaksut toistaiseksi vain sopimuksen mukaan.

Käyttökorvaus on provisiopohjainen. Kauppias- provisiota maksetaan vain portaalin kautta myydyistä tuotteista. Provisio on hinnaston mukaan maksimissaan 5 prosenttia, joka laskutetaan jälkeenpäin. Yli 10 tuhannen yksikön tuotemäärissä provisiosta voi saada alennusta. Liittyminen on turvallista, sillä lupaamme, että sopimuksen mukaista provisiota ei nosteta.

Kaikki hinnat alv 0%. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemmat tiedot hinnastosta, jonka voit tilata sähköpostilla.

Mukaan kauppapaikalle

Lisätietoja kauppapaikalle liittymisestä asiakaspalvelusta tai sähköpostilla info@antikvariaatti.net tai puhelimitse 0400 527 382 / Kimmo Lampinen.

 

Tervetuloa mukaan kehittämään järjestelmää jossa etuja on kaikilla !