Antikvariaatti.net Sivustoa viimeksi päivitetty 28.07.2016 klo 11.12 - kävijöitä tänään 4227 - käyttäjiä tällä hetkellä 161.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Leivo-Larsson Tyyne - Elämässä tapaa ja tapahtuu, 1970. Suurlähettiläs kertoo teoksessaan yhteiskuntamme kehityksen, Suomen itsenäisyyden toteutumisen ja naisen aseman muotoutumiseen vaikuttaneista ploitiikoista, taiteilijoista, tutkijoista ja tavallisista naisista. Persoonallisissa muistikuvissa mukana m.m. Alli Paasikivi, Hilma Jalkanen, Alma Söderhjelm ja Hella Wuolijoki.
Näytä


Määttä Vesa - K.L. Oesch - Ylivoimaa vastassa, 2015. Karl Lennart Oesch (18921978) oli yksi ansioituneimmista suomalaiskenraaleista puna-armeijan pysäyttäjä. Historioitsija Vesa Määttä on saanut käyttöönsä aiemmin tutkimatonta lähdeaineistoa Oeschistä. Tämä teos on syksyn sotakirjatapaus.Nuoruusvuosinaan Oesch oli pasifisti ja opiskeli luonnontieteitä. Sortovuodet ja maailmansodan syttyminen havahduttivat hänet: Suomen tulevaisuus olisi pystyttävä turvaamaan myös asevoimin. Oesch lähti ensimmäisten joukossa Saksaan sotilaskoulutukseen.Talvi- ja jatkosodan aikana Oesch oli usein se mies, jonka Mannerheim halusi paikalle varmistamaan sotilasoperaatioiden onnistumisen. Jatkosodan jälkeen Oesch sai sotarikostuomion ja menetti eläkkeensä sekä luottamuksensa maan uuden johdon silmissä. Mutta tämäkään ylivoima ei pysäyttänyt häntä.
Näytä


Kinnunen Raila - Paavo Lipponen - Järjellä ja tunteella, 2012. Paavo Lipponen on iso mies, joka laskee pääministerin salkun eteisen lattialle ja kapuaa vanhoja natisevia portaita Kesärannan yläkertaan lukemaan pienille tyttärille iltasatuja, Uppo-Nallea ja Ruususta. Aamulla hän matkaa Saksaan kovistelemaan Kohlia Viron EU-jäsenhakemuksen taakse.Lipponen on tuttu - muka - ja tuntematon. Ja kiltti: valtiomies vastaa kaikkeen mitä kysytään, joskus täydellisesti jäsennetyllä luennolla, toisinaan mehukkaalla kaskulla, joskus huoaten ja hapuillen. Tärkeä ja vähäinen, julkinen ja oma, valo ja varjo limittyvät. Hän on hauska ja kipakka, ehjä ja arpinen.Mitä tapahtui Valkoisessa talossa 9.12.2002? Mitkä ovat olleet elämän huippuhetkiä? Mitä Harrison Ford tekee tässä tarinassa? Lipponen on armollinen sanankäyttäjä. Karheiden sivallusten lisäksi hän taitaa myös arvostavat luonnehdinnat, kun aihetta on - voiko osuvammin sanoa kuin Lipponen entisestä esimiehestään: Mauno Koivisto on työväen Mannerheim.Tässä henkilökuvassa soi lämmin matala ääni - se jota kokemuksen syväksi rintaääneksi kutsutaan.
Näytä


Huovinen Veikko - Joe-setä : Aikalaisen kertomuksia Josef Stalinista, 2011. "Joe-setä sisältää viisitoista hirtehistä tarinaa Josef Stalinista. Niissä seurataan Stalinin vaiheita tuokiokuvina, pojankoltiaisesta ja pappisseminaarilaisesta aina lähdön yksinäisiin hetkiin. Huovinen tähyää diktaattorin elämää ja toiminnan vaikutuksia milloin etäältä historioitsijan tavoin, milloin aivan läheltä ”ihmisheppulin” työ- ja lomapäivien viettoa tarkkaillen, kysellen ja välillä huumorilla sivaltaen. Joe-setä on raadollinen pilakuva, jonka julkaisemiseen Veikko Huovinen odotti sopivaa aikaa. Sittemmin epäsopivaa hetkeä ei ole näkynytkään. Mikä kirjassa on totta ja mikä fantasiaa, jää lukijan arvioitavaksi: Huovinen leikittelee historiankirjoituksen perinteillä ja pitää niitä pilkkanaankin."
Näytä


Lounatvuori Irma (toim.) - Fagervikin puutarhojen vuosisadat, 2004. Fagervikin kartano sijaitsee Fagervikin kylässä Inkoossa. Kartanon päärakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti C. F. Schröder, valmistui vuonna 1773. Kartano suojeltiin Uudenmaan lääninhallituksen päätöksellä 1992. Fagervikin puisto on perustettu 1700-luvulla. Kartanon pohjoispuolella puisto on laaja, englantilaistyyppinen maisemapuisto ja kartanon eteläpuolella puisto on hoidetumpi, lähinnä barokkityylinen muotopuutarha, jossa sijaitsee mm. komea suihkulähde ja uusgoottilainen, kunnostettu kasvihuone. Vaativien kasviharvinaisuuksien kasvatukseen viehättyneen Fridolf Hisingerin aikaan Fagervikissa oli omat huoneensa muun muassa ananaksen, orkideoiden, kamelioiden ja palmujen kasvatukseen. Parhaimmillaan orkideahuoneessa oli 45 eri lajiketta. * Fagervikin kartanon puisto on Suomen vanhimpiin puutarhoihin kuuluva barokkipuutarha. Puutarhaan kuuluu ranskalaisen renessanssin mukaisia sommitelmia sekä englantilaistyyppinen 1700-luvulta oleva puisto, jossa on mm. kiinalainen paviljonki. Upea tutkimus selvittää ja tarkentaa sadan viidenkymmenen vuoden aikana syntyneiden ja kulloisenkin aikakauden makusuuntausten mukaan muuttuneiden puutarhojen vaiheita. Teos liittää ne puutarhataiteen yleisiin kansainvälisiin yhteyksiin ja esittelee, kuinka hyödyn ajan pieni kalmilainen ruutupuutarha laajeni romantiikan kaudella pittoreskiksi puutarhaksi ja kasvoi romanttiseksi englantilaiseksi puistoksi.
Näytä


Pyykkipoikia 100 kpl - vanha tuote-etiketti 5 kpl:n erä
Näytä


Tala Henrik - Talvisodan ranskalaiset ratkaisijat, 2014. Ranskan apu Suomelle 1939-40. Suomi ei taistellut talvisodassa yksin, vaikka niin toistuvasti väitetään. Tosiasiassa Suomen selviytymisen ratkaisi ulkomailta, erityisesti Ranskasta ja Britanniasta saatu poliittinen tuki. Henrik Tala osoittaa vastaansanomattomasti käsityksen Suomen yksinäisestä taistelusta myytiksi. Tärkeimpään pelastajan roolin kohosi Ranska ja sen pääministeri Édouard Daladier. Ranskalla oli talvisodan aikana vakava aikomus pelastaa Suomi Neuvostoliiton miehitykseltä. Ranska lähetti Suomelle aseita, taistelukoneita ja sotamateriaaleja, ja oli vähällä ehtiä toimittaa Suomeen aseellisia joukko-osastojakin ennen kuin rauha solmittiin. Suomen tekemä rauha johti Ranskassa peräti hallituksen eroon, sillä pääministerin katsottiin epäonnistuneen Suomen auttamisessa. Ranskan hallitus tuli kuitenkin auttaneeksi Suomea ratkaisevasti: sen poliittiset ja sotilaalliset avuntarjoukset ja -lupaukset saivat Stalinin tarjoamaan rauhaa Suomelle tilanteessa, jossa Suomen armeija oli luhistumisen partaalla ja maan miehittäminen Neuvostoliiton ulottuvilla. Tästä Stalinin rauhanpäätöksestä ja sen taustoista Talvisodan ranskalaiset ratkaisijat esittää ensimmäisenä suomenkielisenä kirjana perusteellisen kuvauksen.
Näytä


Kypros 20 / 1983 ja 1985 - kolikko 2 kpl
Näytä


Malta 5 c 1991 ja 10 c 1986 - kolikko
Näytä


Ruotsi 1 Kr 1956 hopeaa - kolikko
Näytä


Saksa 50 Reichspfennig 1935 - kolikko
Näytä


Hollanti 10 Cents 1941 hopeaa - kolikko
Näytä


Englanti Sixpence 1946 hopeaa - kolikko / 1946 George VI British Silver Sixpence
Näytä


Italia 50 c 1941 - kolikko
Näytä


Italia 20 c 1939 - kolikko
Näytä


Johannes Salminen : Rajamaa : esseitä
Näytä


Isänmaa / Arvid Järnefelt
Näytä


Vierros Tuure - Porilaiseni - Georg Carl von Döbelnin tarina
Näytä


Lydecken Arvid, kuv, Jaatinen eeli - Arvilyn teoksia 7, Merisodan pyörteissä - tosikertomus Kustaa III:n sodasta 1790
Näytä


Leningrad - taiteellisia muistomerkkejä
Näytä


Suomalainen luonto - Kotimaan maisema lähikuvissa
Näytä


Rautiainen Lassi - Karhujen kaverina - Mina björnar - my bears - meine bären
Näytä


ANDRA VÄRLDSKRIGET DAG FÖR DAG PÅ ALLA FRONTER
Näytä


Valtamerten ihmeet
Näytä


VISIONS DE LA NATURE - Luonnon näyt - Taidekeskus Retretti 2002
Näytä


McClane's Game Fish of North America
Näytä


Älykkäät eläimet
Näytä


Oxlade Chris, Leonello Calvetti, kuvitus, Lorenzo Cecchi, kuvitus,, Mari Hyypiä, kääntäjä - Teknologia tutuksi - Lentokoneet
Näytä


Toim. - Maailman uhanalaiset eläimet - Nisäkkäät
Näytä


Hautala Hannu, Tanttu Markku - Taigametsän talvi : kuvia Koillismaalta , 1990.
Näytä


Zetterlund Sven & Ingegerd - Simba ja muita Afrikan villieläimiä, 1997.
Näytä


Etelän nisäkkäät : kysymyksiä ja vastauksia
Näytä


BENCHLEY PETER - peto
Näytä


Nisäkkäät - Petoeläimet
Näytä


Burke. James Lee - Syvän etelän blues
Näytä


Linnut - Vesilinnut
Näytä


Linna Väinö - Sotaromaani - Tuntemattoman sotilaan käsikirjoitus
Näytä


Linnut - Kasvin ja siemensyöjät
Näytä


Nisäkkäät - Kädelliset, hyönteissyöjät ja hetulavalaat
Näytä


KING STEPHEN - KAUHUN VUODENAJAT I
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Kirjat - Kaunokirjallisuus - Kotimainen

Näytä / piilota alakategoriat


  1     2     3     4     5     6     7   >>

Isänmaa / Arvid Järnefelt

Isänmaa / Arvid Järnefelt
WSOY
1957
Kunto: K2 (Tyydyttävä), Nidottu (pehmeäk.)
2.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Isänmaa / Arvid Järnefelt

Isänmaa / Arvid Järnefelt
WSOY
1957
Kunto: K2 (Tyydyttävä), Nidottu (pehmeäk.)
2.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Pietari Toropaisen pilvilinna

Pietari Toropaisen pilvilinna, Isokallio Kalle
Otava
2000
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (EMS-Media Tmi)


Näytä lisätiedot
Puhdistus - romaani

Puhdistus - romaani, Oksanen Sofi
WSOY
2008
Kunto: K3 (Hyvä), Nidottu (pehmeäk.)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (EMS-Media Tmi)


Näytä lisätiedot
Ahman Keisari

Ahman Keisari, Turunen Annikki
Pellervo-seura
1946
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kovak.)
1.50 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Linnoituksen iloiset rouvat

Linnoituksen iloiset rouvat, Talvio Maila
WSOY
1956
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kovak.)
2.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Tyyppejä

Tyyppejä, RAESTE ARIMO
Karisto
1992
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
2.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Parhaat pienoisromaanit

Parhaat pienoisromaanit, Waltari Mika
SSK
1992
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
3.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Talvi-iltain tarinoita 1 / Kuninkaan hansikas

Talvi-iltain tarinoita 1 / Kuninkaan hansikas, Topelius Z.
WSOY
1953
Kunto: K3 (Hyvä), Kuvitettu kovakantinen
4.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Talvi-iltain tarinoita II. Suomen herttuatar

Talvi-iltain tarinoita II. Suomen herttuatar, Topelius Z.
WSOY
1953
Kunto: K3 (Hyvä), Kuvitettu kovakantinen
4.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Mariaana, Vantaan tytär.  Rakkauskertomus historiaalisesta Helsingistä, Tuomarinkylän kartanon mailta. Tuomisen esikoisromaani.

Mariaana, Vantaan tytär. Rakkauskertomus historiaalisesta Helsingistä, Tuomarinkylän kartanon mailta. Tuomisen esikoisromaani., Tuominen Pirjo
Kirjayhtymä
1978
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
2.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Riisutut naamiot

Riisutut naamiot, Konkka, Juhani
WSOY
1944
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kovak.)
3.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Rouva Katarina Boije ja hänen tyttärensä : kertomus isonvihan ajoilta

Rouva Katarina Boije ja hänen tyttärensä : kertomus isonvihan ajoilta, Runeberg Fredrika
WSOY
1981
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
2.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Summan tulihelvetti

Summan tulihelvetti, Tikkanen Pentti H.
Karisto
1980
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kovak.)
3.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Kiljusen Plättä

Kiljusen Plättä, Finne Jalmari
Otava
1945
Kunto: K3 (Hyvä), Kuvitettu kovakantinen
6.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Antikvariaatti Bookkolo - Kirjakeisari)


Näytä lisätiedot
Hyvästi Kannas

Hyvästi Kannas, Tuomaala Eero
Tammi
1969
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
3.50 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Heinäkuun kymmenes - 41

Heinäkuun kymmenes - 41, Tuomaala Eero
Tammi
1968
Kunto: K2 (Tyydyttävä), Sidottu (kansipaperit)
3.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Pakkasvarjojen yö

Pakkasvarjojen yö, Kangasniemi Asla
WSOY
1974
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kovak.)
3.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Kamelinnahkahattu

Kamelinnahkahattu, Vähäkainu Mertsi
1996
Kunto: K3 (Hyvä), Nidottu (pehmeäk.)
8.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Kerrothan, oi koivu

Kerrothan, oi koivu, Harri Tapper
Atena
1993
Kunto: K4 (Erinomainen), Sidottu (kansipaperit)
3.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Askon Keräilyraha Ky)


Näytä lisätiedot
Pääsiäisestä helluntaihin . Kertomus keväästä luonnossa ja ihmissydämissä

Pääsiäisestä helluntaihin . Kertomus keväästä luonnossa ja ihmissydämissä, Karhumäki Urho
WSOY
1945
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kovak.)
6.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Globus Felix / Iloinen Maapallo Oy)


Näytä lisätiedot
Kristallkulan

Kristallkulan, Willebrand-Hollmerus Margit von
Söderström
1964
Kunto: K3 (Hyvä), Nidottu (pehmeäk.)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Globus Felix / Iloinen Maapallo Oy)


Näytä lisätiedot
Perijät

Perijät, Hämeen-Anttila Virpi
Otava
2007
Kunto: K2 (Tyydyttävä), Nidottu (pehmeäk.)
4.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Valehtelin sinulle, Zorilla

Valehtelin sinulle, Zorilla, Taiga Marton
Kustannusosakeyhtiö Tammi
1975
Kunto: K3 (Hyvä), Nidottu (pehmeäk.)
5.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia

Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia, Oranen Raija
Gummerus Oy
2008
Kunto: K3 (Hyvä), Nidottu (pehmeäk.)
5.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Lokakuun päiviä

Lokakuun päiviä, Salama Hannu
Otava
1971
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Lokakuun päiviä

Lokakuun päiviä, Salama Hannu
Otava
1971
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Amos ja saarelaiset

Amos ja saarelaiset, Salama Hannu
Otava
1987
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Amos ja saarelaiset

Amos ja saarelaiset, Salama Hannu
Otava
1987
Kunto: K3 (Hyvä), Sidottu (kansipaperit)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
Pappia kyydissä

Pappia kyydissä, Ellilä Kirsti
Karisto
2009
Kunto: K4 (Erinomainen), Sidottu (kansipaperit)
7.00 €
Saatavilla: 1 kpl (Työmiehen Kirjakauppa)


Näytä lisätiedot
  1     2     3     4     5     6     7   >>