Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka - logo
Tuote lisätty ostoskoriin!

Voikkaan Kirja & Antiikki

Arvoista asiakkaat ! Saimme myyntiin erän arvostettujen suunnittelijamme lasiesineitä. Käypä vilkaisemassa tarjontaa sivustollamme. Löydät tuotteet helposti lisäämällä hakukenttään sanan; design.
Yrityksellämme on myynnissä laaja skaala tuotteita kirjoista postikortteihin, antiikkiesineistä designiin, taiteesta keräilyrahoihin. Pääpaino on kuitenkin hyvässä ja monipuolisessa kirjallisuudessa. Toimimme ainoastaan verkossa, mutta suurempien kohteiden nouto on myös mahdollista niin erikseen sovittaessa. Varastomme sijaitsee Kouvolassa tarkemmin Voikkaalla. Pyrimme tuomaan esiin myynnissä olevista kohteista etukäteen kaikki se tieto, jonka otaksumme vaikuttavan ostopäätökseen. Epäselvissä tapauksissa olemme vielä erikseen yhteydessä ostajaan ennen tuotteen lähettämistä. Pyrimme näin varmistamaan asiakkaamme tyytyväisyyden tuotteisiimme ja palvelun laatuumme. HUOM! Vain osa tuotteistamme on verkossa, joten kyseleppä rohkeasti josko etsimäsi kirja löytyisi varastostamme

Y-tunnus: 2946936-3

Yhteystiedot

Aukiolo

Vastaamme puhelimeen arkisin kello 15.00 - 17.00 ja viikonloppuisin (ei sunnuntaisin eikä pyhäpäivinä) kello 16.00 - 18-00 välisenä aikana. Sähköpostiin saapuneet viestit tarkastamme päivittäin ja pyrimme vastaamaan takasin mahdollisimman nopeasti.

Selaile kauppiaan valikoimaa

tuotetta

Ladataan lisää tuotteita
Toiminto epäonnistui
Viesti