Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka
Tuote lisätty ostoskoriin!

Voikkaan Kirja & Antiikki

HUOM! Viimeinen postituspäivä on tällä viikolla (7.6.) Seuraava postituspäivä venähtää 20.6 asti (käväisemme ulkomailla) Jos maksatte heti ja esitätte maksutositteen niin kirja ehtii lähteä vielä 7.6.
Kannatamme ekologista kierrätystaloutta. Niinpä kaikki myymämme tuotteet ovat ns. secondhand-tavaraa, joista suurin osa käy alkuperäiseen tarkoitukseensa osan taas soveltuessa lähinnä koristeeksi menneiltä ajoilta ja osan sopiessa jopa sijoituskohteeksi tai edelleen lahjaksi annettavaksi. Yrityksellämme on myynnissä laaja skaala tuotteita kirjoista eilispäivän antiikkiin. Pääpaino on kuitenkin hyvässä ja monipuolisessa kirjallisuudessa. Toimimme ainoastaan verkossa, mutta kohteiden nouto on myös mahdollista niin erikseen sovittaessa ainoastaan Kouvolan varastoltamme ei siis noutomahdollisuutta Tampereelta. Pyrimme tuomaan esiin myynnissä olevista kohteista etukäteen kaikki se tieto, jonka otaksumme vaikuttavan ostopäätökseen. Epäselvissä tapauksissa olemme vielä erikseen yhteydessä ostajaan ennen tuotteen lähettämistä. Pyrimme näin varmistamaan asiakkaamme tyytyväisyyden tuotteisiimme ja palvelun laatuumme. HUOM! Vain osa tuotteistamme on verkossa, joten kyseleppä rohkeasti josko etsimäsi kirja löytyisi varastostamme

Y-tunnus: 2946936-3

Yhteystiedot

Aukiolo

Vastaamme puhelimeen arkisin kello 15.00 - 17.00 ja viikonloppuisin (ei sunnuntaisin eikä pyhäpäivinä) kello 16.00 - 18-00 välisenä aikana. HUOM! Jos käytössänne on SALAINEN PUHELINNUMERO niin käyttäkää yhteydenotossanne sähköpostiosoitettamme tai lähettäkää yksinkertaisesti tekstari. Emme takaa, että vastaamme salaiseen puhelinnumeroon. Sähköpostiin saapuneet viestit tarkastamme päivittäin ja pyrimme vastaamaan takasin mahdollisimman nopeasti. HUOM! Emme ota vastaan hintatarjouksia. Tämän tyyppisiin tiedusteluihin emme myöskään vastaa. Tuotteidemme hinnat ovat kiinteitä. LASKUTUKSESTA ! JOS TILATUN TUOTTEEN LASKUA EI NÄY PARIN PÄIVÄN KULUESSA TILAUKSESTA SÄHKÖPOSTISSANNE NIIN OLKAA HYVÄ JA TARKISTAKAA ROSKAPOSTIKANSIONNE !!!!

Selaile kauppiaan valikoimaa

0 tuotetta

Ladataan lisää tuotteita
Toiminto epäonnistui
Viesti