Antikvariaatti.net Sivustoa viimeksi päivitetty 20.08.2017 klo 12.28 - kävijöitä tänään 5579 - käyttäjiä tällä hetkellä 115.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Takala Synnove (toim.) - Guinness suuri ennätyskirja 2002. Maailmamme on täynnä ihmeitä ja ällistyttäviä kykyjä. Entistä häikäisevämmät ennätykset ja uskomattomat ihmeellisyydet luettavaksi ja katseltavaksi.
Näytä


Halonen Veli-Markus - Kanoottiretkeily, 1979. Haaveiletko luonnonläheisestä ja jännittävästä kanoottilomasta? Kokenut meloja Veli-Markus Halonen kertoo kirjassaan erilaisten Kanoottien - sekä kanadalais- eli intiaanikanoottien että kajakkien ominaisuuksista. Melontatekniikan opetuksessa hän keskittyy etenkin koskenlaskuun, sillä kun sen hallitsee voi valita retkikohteekseen vaihtelevia jokireittejäkin pelkkien yksitotisten järvenselkien sijasta. Jotta kanoottiretki onnistuisi, on myös varusteiden oltava kunnossa ja hätätilanteissa osattava toimia. Kaikessa tässä Halonen opastaa ja esittelee lopuksi toistakymmentä vaihtelevaa kanoottiretkeilyyn sopivaa reittiä eri puolilta Suomea.
Näytä


Banks Iain M. - Tähystä tuulenpuolta, 2004. Iain Banksin Kulttuuri on tieteiskirjallisuuden nautinnollisimpia luomuksia viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta. Se on rauhaarakastava ja sovinnollinen, ekspansiivinen ja mahdoton pysäyttää, ihmisten, muiden tietoisten olioiden ja koneiden yhteinen, hedonistinen utopia, joka ehtimiseen parantaa maailmankaikkeutta ympärillään täysin riippumatta siitä haluavatko kaikki tulla pelastetuiksi vai ei. Tähystä tuulenpuolta kertoo yhden Kulttuurin siipien alle siirtyneen planeetan ja sen hallitsevan ryhmän yrityksestä kostaa pelastuksensa moninkertaisesti kymmenien miljardien ihmisten asuttamalle kiertorenkaalle. https://www.risingshadow.fi/library/book/835-tahysta-tuulenpuolta
Näytä


Isomäki Risto - Pimeän pilven ritarit, 1997. Aurinkokunnan sisäosia lähestyy sadan miljoonan komeetan harva pimeä pilvi. Pian ensimmäiset sirpaleet putoilevat maapallon pinnalle kuin jättiläismäiset ydinohjukset. Ihmiskunta ajatuu epätoivoiseen eloonjäämistaisteluun komeettoja vastaan. Yksi taistelijoista, Johnny Kororo, on käynyt ulkoavaruudessa jo kuusi kertaa. Hän on päättänyt lujasti olla enää lähtemättä. Mutta kun Los Angeles saa osuman ja kun seuraavalle lennolle on lähdössä ärsyttävä Suseelah Soemarwoto, Johnny pyörtää päätöksensä... Pimeän pilven ritarit on puitteiltaan kunnon scifi-romaani, joka kysyy, onko ihmiskunnalla todellisia mahdollisuuksia suojautua kosmisilta luonnonmullistuksilta ja voiko sen toimilla olla koskaan maapallon ulkopuolelle ulottuvia merkityksiä. Romaani on näkemyksellinen löytöretki ihmisyyden olemukseen ja erilaisten merkitysten suhteellisuuteen.
Näytä


Heikkilä Leena - Pengerkosken partaalla- Nukarin tienoon historiaa ja tarinoita
Näytä


Finnmatkat - Maailmankirja, 1986.
Näytä


Henttinen Annastiina - Maaseudun Sivistysliitto 1952-2002. Maaseudun Sivistysliitto (MSL) on aikuiskasvatuksen ja kulttuuritoiminnan piirissä toimiva valtakunnallinen vapaan sivistystyön vuonna 1952 perustettu järjestö. Sen tavoitteena on edistää tasa-arvon, ihmisyyden ja maaseutukulttuurin päämäärien toteutumista. Liiton toiminta perustuu alkiolaiseen ja maahenkiseen sivistyskäsitykseen. Liiton jäseninä on 12 eri järjestöä. Liitolla on kolme aluekeskusta: Joensuussa, Saarijärvellä ja Oulussa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Maaseudun_Sivistysliitto
Näytä


Merikallio Katri, Ruokanen Tapani - Matkalla - Martti Ahtisaaren tarina, 2011. Ensimmäinen elämäkerta Nobelpalkitusta suomalaisvaikuttajasta Miten pienestä evakkopojasta kasvoi Suomen tasavallan presidentti, kansainvälisesti tunnetuin suomalaisvaikuttaja ja maailman vaikeimpien kriisien ratkaisija? Millä keinoilla Ahtisaari on saanut ihmiset sitoutumaan rauhan puolesta, ja mikä on hänen ajattelunsa ydin? Ja mikä Ahtisaarta ajaa edelleen eteenpäin?
Näytä


Rytkönen Ahti - Kielentutkimuksen työmaalta : Puhos ja Puhto. (Erip. Karjalainen 1961
Näytä


Aapinen G W Wilen ja kumpp kirjapaino 1891 Painos:[Näköisp.]. Painettu uudestaan alkuperäistä ladelmaa käyttäen Luostarimäen Käsityöläismuseon kirjapainossa 1954
Näytä


Lupatodistus ampuma-aseen hallussapitämiseen Salo 1938
Näytä


Metsästyslippu 1940 Halikko - kuvalla varustettu kotelossa
Näytä


Turun Tie- ja Vesirakennuspiiri - kirjekuori 1942 - 5 kpl vahasinettejä
Näytä


Råd- och upplysingar om desmittsamma könssjukdomar 1932 - syfilis, gonorre, mjuk chanker
Näytä


Hyreskontrakt - kirja nr 2 täyttämätön 1941
Näytä


Suomen Merimies-Unioni ry - jäsenmaksukuitti 1939-40 yht 5 kpl
Näytä


SPK Pensionavgiftsbok - merimiehen eläkekirja 1950
Näytä


Suomen Merimies-Unioni ry - jäsenmaksukuitti 1937-39 yht 5 kpl
Näytä


Suomen Merimies-Unioni ry - jäsenmaksukuitti 1936 yht 6 kpl
Näytä


Finlands Sjöman-Union rf Stadgar 1941
Näytä


Finlands Sjöman-Union rf Stadgar 1936
Näytä


Merimiehen vastakirja 1951 alus Ida M / Maskinchef
Näytä


Merimiehen vastakirja 1951 alus Eila / Konepäällikkö
Näytä


Merimiehen vastakirja 1951 alus Seljö / Vikarie maskinchef
Näytä


Merimiehen vastakirja 1952 alus Kungsö / II Maskinmästare
Näytä


Merimiehen vastakirja 1954 alus Kungsö / II Maskinmästare
Näytä


Merimiehen vastakirja 1954 alus Grunö / I Maskinmästare
Näytä


Johanna Oras, signeerattu painokuva " Nature Morte de L´Homme moderne Carrousel du Louvre Salon 2001 Paris, 21x30 cm kehystetty ilman lasia / Johanna Oras (s. 1970 Turku) on suomalainen taidemaalari. Hän on opiskellut muun muassa Pietarin taideakatemiassa sekä Firenzen Florence Academy of Art -taidekoulussa.[ Oras asuu ja työskentelee suurimman osan vuodesta Etelä-Ranskassa, Suomessa hänellä on lisäksi oma ateljee Koski Tl:n kunnassa. Oras tekee pikkutarkkoja esineasetelmia perinteiseen biedermeier-tyyliin. Esineinä voi kuitenkin olla myös nykyajan ylellisyysesineitä, kuten Louis Vuittonin laukkuja.
Näytä


Blink Carl - Lapsiuhri . Romaani Svante Niilonpoika Sturen ajoilta
Näytä


Mikkanen Raili & Niko - Kuolleet kaupungit - Gaealian tarustoa
Näytä


Viikki Raimo - Suur-Huittisten historia V. Vanha hallintopitäjä hajoaa (1939 - noin 1995)
Näytä


Viikki Raimo - Suur-Huittisten historia IV. Pitäjäyhteisö lääkitsee haavansa 1918-1939.
Näytä


Suomalainen Kari - Manun synttärialbumi, 1983
Näytä


Suomalainen Kari - Vitsissä löytyy, 1981.
Näytä


Lehtonen Väinö - Omenanviljely
Näytä


Hannikainen P.W - Metsänhoito-oppi metsän ystäville
Näytä


S. Orla-Jensen - Maitotalous-bakteerioppi
Näytä


Collan Yrjö - Sianhoidon oppikirja
Näytä


Saalas Uunio - Nuoren hyönteistieteilijän opas
Näytä


Larmela Lauri (vast. päätoim.) - Tuulilasi - Suomen suurin autolehti - keräilykansio
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli:

Taide

Näytä / piilota alakategoriat


1  2  3  4  5  6  7  >>

Johanna Oras, signeerattu painokuva

Johanna Oras, signeerattu painokuva " Nature Morte de L´Homme moderne Carrousel du Louvre Salon 2001 Paris, 21x30 cm kehystetty ilman lasia / Johanna Oras (s. 1970 Turku) on suomalainen taidemaalari. Hän on opiskellut muun muassa Pietarin taideakatemiassa sekä Firenzen Florence Academy of Art -taidekoulussa.[ Oras asuu ja työskentelee suurimman osan vuodesta Etelä-Ranskassa, Suomessa hänellä on lisäksi oma ateljee Koski Tl:n kunnassa. Oras tekee pikkutarkkoja esineasetelmia perinteiseen biedermeier-tyyliin. Esineinä voi kuitenkin olla myös nykyajan ylellisyysesineitä, kuten Louis Vuittonin laukkuja.
Kunto: K3 (Hyvä)
12.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Wille Boijer-Poijärvi, öljyvärimaalaus kankaalle 64x38/72x49 cm / Arno Wilhelm (Wille) Boijer-Poijärvi (1899 Pöytyä – 1975) oli suomalainen taidemaalari. Hänen teoksiaan oli ensi kertaa julkisesti esillä Helsingissä vuonna 1926.
Boijer-Poijärvi opiskeli Suomen Taideakatemian koulussa vuosina 1921–1924. Myöhemmin hän täydensi opintojaan Pariisissa vuosina 1933 ja 1939 (Académie Julian ja Académie Colarossi).
Boijer-Poijärvi sai Suomen Taideyhdistyksen Dukaattikilpailussa toisen palkinnon sekä vuonna 1936 että 1938. R. F. Willebrandin palkinnon hän sai vuonna 1944. Vuonna 1973 hänelle myönnettiin Pro Finlandia -mitali.

Wille Boijer-Poijärvi, öljyvärimaalaus kankaalle 64x38/72x49 cm / Arno Wilhelm (Wille) Boijer-Poijärvi (1899 Pöytyä – 1975) oli suomalainen taidemaalari. Hänen teoksiaan oli ensi kertaa julkisesti esillä Helsingissä vuonna 1926. Boijer-Poijärvi opiskeli Suomen Taideakatemian koulussa vuosina 1921–1924. Myöhemmin hän täydensi opintojaan Pariisissa vuosina 1933 ja 1939 (Académie Julian ja Académie Colarossi). Boijer-Poijärvi sai Suomen Taideyhdistyksen Dukaattikilpailussa toisen palkinnon sekä vuonna 1936 että 1938. R. F. Willebrandin palkinnon hän sai vuonna 1944. Vuonna 1973 hänelle myönnettiin Pro Finlandia -mitali.
Kunto: K3 (Hyvä)
140.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Sakari Marila,

Sakari Marila, "Almanankat " grafiikka 138/200, 1985, 48x48/ 66x66 cm / Matti Sakari Marila (s. 1945 Ilmajoki ) on suomalainen taidemaalari ja professori emeritus. Marila opiskeli vuosina 1967- 70 Suomen Taideakatemian koulussa ja vuosina 1970­ - 71 Accademia di belle arti di Firenze:ssä. Taiteellisen tuotantonsa rinnalla Marila toimi pitkään opetus- ja hallinnollisissa tehtävissä Taideteollisessa korkeakoulussa, jossa hän aloitti opettajana vuonna 1972 ja jatkoi siellä uraansa 37 vuotta. Vuodesta 1997 alkaen Marila toimi professorin virassa, josta hän eläköityi vuonna 2011. Marila tunnetaan hehkuvien värien käyttäjänä. Marila on tehnyt myös lasimaalauksia, kuten Valtioneuvoston lisärakennuksen 16 neliön lasimaalauksen Karkelot (1982).
Kunto: K3 (Hyvä)
120.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pauli Vuorisalo, serigrafia 1985, e.a., 54x39/70x55 cm / Pauli Vuorisalo (s. 1944 Kankaanpää on suomalainen kuvataiteilija ja edustaa niin sanottua pariisilaista koulukuntaa, eli hän tekee kuvataiteita hyvin laaja-alaisesti: piirroksia ja grafiikkaa, guasseja, keramiikkaa, lasitöitä, taidetekstiilejä, kuten gobeliineja. Hän opiskeli Suomessa ja ulkomailla, muun muassa Pariisissa 1969–1974.Hän on myös ollut Arabian vierailevana taiteilijana vuosina 1987 ja 2011 ja tehnyt 1980-luvulla kangasmallikokoelma Marimekko Oy:lle; Vuosina 1991-92 Pauli Vuorisalo oli Maailman luonnonsäätiön (WWF:n) Suomen rahaston ’Taide ja ekologia’ -kampanjan taiteilija.
Hänen teoksiaan on merkittävissä kokoelmissa, kuten Amos Andersonin, Ateneumin ja Didrichsenin taidemuseoissa, Designmuseossa, Arabian tehtaan museossa, Satakunnan museossa, Ranskan valtion kokoelmissa ja useiden yritysten kokoelmissa .

Pauli Vuorisalo, serigrafia 1985, e.a., 54x39/70x55 cm / Pauli Vuorisalo (s. 1944 Kankaanpää on suomalainen kuvataiteilija ja edustaa niin sanottua pariisilaista koulukuntaa, eli hän tekee kuvataiteita hyvin laaja-alaisesti: piirroksia ja grafiikkaa, guasseja, keramiikkaa, lasitöitä, taidetekstiilejä, kuten gobeliineja. Hän opiskeli Suomessa ja ulkomailla, muun muassa Pariisissa 1969–1974.Hän on myös ollut Arabian vierailevana taiteilijana vuosina 1987 ja 2011 ja tehnyt 1980-luvulla kangasmallikokoelma Marimekko Oy:lle; Vuosina 1991-92 Pauli Vuorisalo oli Maailman luonnonsäätiön (WWF:n) Suomen rahaston ’Taide ja ekologia’ -kampanjan taiteilija. Hänen teoksiaan on merkittävissä kokoelmissa, kuten Amos Andersonin, Ateneumin ja Didrichsenin taidemuseoissa, Designmuseossa, Arabian tehtaan museossa, Satakunnan museossa, Ranskan valtion kokoelmissa ja useiden yritysten kokoelmissa .
Kunto: K3 (Hyvä)
80.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pauli Vuorisalo, serigrafia 1985, 138/200, 54x39/70x55 cm / Pauli Vuorisalo (s. 1944 Kankaanpää on suomalainen kuvataiteilija ja edustaa niin sanottua pariisilaista koulukuntaa, eli hän tekee kuvataiteita hyvin laaja-alaisesti: piirroksia ja grafiikkaa, guasseja, keramiikkaa, lasitöitä, taidetekstiilejä, kuten gobeliineja. Hän opiskeli Suomessa ja ulkomailla, muun muassa Pariisissa 1969–1974.Hän on myös ollut Arabian vierailevana taiteilijana vuosina 1987 ja 2011 ja tehnyt 1980-luvulla kangasmallikokoelma Marimekko Oy:lle; Vuosina 1991-92 Pauli Vuorisalo oli Maailman luonnonsäätiön (WWF:n) Suomen rahaston ’Taide ja ekologia’ -kampanjan taiteilija.
Hänen teoksiaan on merkittävissä kokoelmissa, kuten Amos Andersonin, Ateneumin ja Didrichsenin taidemuseoissa, Designmuseossa, Arabian tehtaan museossa, Satakunnan museossa, Ranskan valtion kokoelmissa ja useiden yritysten kokoelmissa .

Pauli Vuorisalo, serigrafia 1985, 138/200, 54x39/70x55 cm / Pauli Vuorisalo (s. 1944 Kankaanpää on suomalainen kuvataiteilija ja edustaa niin sanottua pariisilaista koulukuntaa, eli hän tekee kuvataiteita hyvin laaja-alaisesti: piirroksia ja grafiikkaa, guasseja, keramiikkaa, lasitöitä, taidetekstiilejä, kuten gobeliineja. Hän opiskeli Suomessa ja ulkomailla, muun muassa Pariisissa 1969–1974.Hän on myös ollut Arabian vierailevana taiteilijana vuosina 1987 ja 2011 ja tehnyt 1980-luvulla kangasmallikokoelma Marimekko Oy:lle; Vuosina 1991-92 Pauli Vuorisalo oli Maailman luonnonsäätiön (WWF:n) Suomen rahaston ’Taide ja ekologia’ -kampanjan taiteilija. Hänen teoksiaan on merkittävissä kokoelmissa, kuten Amos Andersonin, Ateneumin ja Didrichsenin taidemuseoissa, Designmuseossa, Arabian tehtaan museossa, Satakunnan museossa, Ranskan valtion kokoelmissa ja useiden yritysten kokoelmissa .
Kunto: K3 (Hyvä)
80.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Edith Wiklund,

Edith Wiklund, "Navetassa", kuivaneula grafiikka ei sign 18x18 cm / Edith Wiklund (1905–1969) Taidegraafikko, taidemaalari Turussa taiteellisen uransa luonut Edith Wiklund oli yksi keskeisistä kuivaneulatekniikkaa käyttäneistä 1930-luvun graafikoistamme. Hän oli myös yksi Suomen ensimmäisistä metalligrafiikkaan erikoistuneista naisgraafikoista. Edith Wiklund taisi myös pastelli-, öljy- ja akvarellimaalauksen, mutta pääasiassa hänet tunnettiin graafikkona
Kunto: K3 (Hyvä)
18.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Edith Wiklund,

Edith Wiklund, "Vasikoita", kuivaneula grafiikka ei sign 15x18 cm / Edith Wiklund (1905–1969) Taidegraafikko, taidemaalari Turussa taiteellisen uransa luonut Edith Wiklund oli yksi keskeisistä kuivaneulatekniikkaa käyttäneistä 1930-luvun graafikoistamme. Hän oli myös yksi Suomen ensimmäisistä metalligrafiikkaan erikoistuneista naisgraafikoista. Edith Wiklund taisi myös pastelli-, öljy- ja akvarellimaalauksen, mutta pääasiassa hänet tunnettiin graafikkona
Kunto: K3 (Hyvä)
18.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Aarne Niinivirta,

Aarne Niinivirta, "Pesutuvassa" grafiikka 22x18 cm - harvinainen, takana Axel Haartmanin todistus / Aarne Niinivirta (1906 Vehmaa – 1942 ) oli suomalainen taidemaalari ja hän edusti symbolismia. Hänen päätyönsä ovat vuosina 1940–1942 tehdyt Turun Ylösnousemuskappelin alttaritaulun luonnokset, joiden suunnitelmilla hän sai ensimmäisen palkinnon alttariseinän maalauskilpailussa 1940. Lähteet Kuvataiteilijamatrikkeli Otavan Iso tietosanakirja, Otava 1968, osa 6, p. 194 Ajasta ikuisuuteen – Bryggmanin Ylösnousemuskappeli on silta rajan yli. Kirkko ja me 3/2007
Kunto: K3 (Hyvä)
70.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pekka Laiho, luonnospiirros sign P.Laiho 59-62 , 30x21 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62

Pekka Laiho, luonnospiirros sign P.Laiho 59-62 , 30x21 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62
Kunto: K3 (Hyvä)
5.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pekka Laiho, luonnospiirros signKastelholma P.L -73 , 30x21 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62

Pekka Laiho, luonnospiirros signKastelholma P.L -73 , 30x21 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62
Kunto: K3 (Hyvä)
5.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pekka Laiho, luonnospiirros sign P.L , 30x21 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62

Pekka Laiho, luonnospiirros sign P.L , 30x21 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62
Kunto: K3 (Hyvä)
5.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Ralph O Yardley,

Ralph O Yardley, "California Street" piirros sign, 24x21 / 35x32 cm / Yardley, Ralph O. (1878 - 1961) Ralph Oswald Yardley was born in Stockton, California. Yardley started his career on the San Francisco Examiner, later going to the San Francisco Chronicle. He was for 2 years staff artist of the Honolulu Advertiser, returning to the Chronicle in 1902. 3 years later he joined the staff of the New York Globe, returning to the coast to become manager of the art department of the San Francisco Call. For more than 3 years he did free lance magazine cover work in New York for Harper's, Leslie's and other national periodicals. During and after the Second World War he drew for the Stockton Record as well as having his cartoons widely syndicated.
Kunto: K3 (Hyvä)
120.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Raimo Heino,

Raimo Heino, "Joulukukka" kohopainografiikka sign 1988, 12x8 cm ei kehyksiä / Raimo Isma Heino ( 1932 - 1995) oli suomalainen kuvanveistäjä ja kuvaamataidon opettaja. Heino kävi Suomen Taideakatemian koulun 1954-1957 ja valmistui kuvaamataidon opettajaksi Taideteollisesta oppilaitoksesta 1963. Heinon tunnetuin teos lienee lakan marjoja ja kukkia kuvaava reliefi, joka on kuvattuna suomalaiseen kahden euron kolikkoon. Heino suunnitteli myös paljon mitaleita ja juhlarahoja. Hän sai Pro Finlandia -mitalin vuonna 1985
Kunto: K3 (Hyvä)
18.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Terttu Tuiremo,

Terttu Tuiremo, "Nimetön väritutkilelma" sekatekniikka( acryyli ja tekstiili) 2000, koko 43x29 cm / TERTTU Sisko Anneli TUIREMO (1953, Ranua) Kuvataiteilija Vapaa taidekoulu,1974-78; Kuvataideakatemia 1973-74, Limingan taidekoulu 1972-73; Kasvatustieteen apprpbatur v.1981; Muotipiirtäjän tutkinto v.1987. Töitä julkisissa tiloissa: Sveitsi, Wilen, Kirchen und Gemeindezentrum(Armossa); Hki, Naisunionin kokoelmat, Hki, Taidesalongin kokoelmat; Hki,Meilahden sairaala; Hki, Lasten klinikka; Hki, Valkea talo; Hki, Töölön kirjasto
Kunto: K3 (Hyvä)
60.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Terttu Tuiremo,

Terttu Tuiremo, "Ruusun aika" sekatekniikka -98, koko 31x41 cm / TERTTU Sisko Anneli TUIREMO (1953, Ranua) Kuvataiteilija Vapaa taidekoulu,1974-78; Kuvataideakatemia 1973-74, Limingan taidekoulu 1972-73; Kasvatustieteen apprpbatur v.1981; Muotipiirtäjän tutkinto v.1987. Töitä julkisissa tiloissa: Sveitsi, Wilen, Kirchen und Gemeindezentrum(Armossa); Hki, Naisunionin kokoelmat, Hki, Taidesalongin kokoelmat; Hki,Meilahden sairaala; Hki, Lasten klinikka; Hki, Valkea talo; Hki, Töölön kirjasto
Kunto: K3 (Hyvä)
40.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
P.Pyykönen, akvarelli sign P.Pyykönen -38 33x50/47x60 cm

P.Pyykönen, akvarelli sign P.Pyykönen -38 33x50/47x60 cm
Kunto: K3 (Hyvä)
45.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Axel Törneman, Madonna, grafiikka sign Törneman 38x28/62x55 cm / TÖRNEMAN, Axel (1880-1925

Axel Törneman, Madonna, grafiikka sign Törneman 38x28/62x55 cm / TÖRNEMAN, Axel (1880-1925
Kunto: K3 (Hyvä)
45.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Oili Pohjola, ortodoksinen kirkko öljyvärimaalaus kankaalle 1963 koko 63x46/67x50 cm / Tampere

Oili Pohjola, ortodoksinen kirkko öljyvärimaalaus kankaalle 1963 koko 63x46/67x50 cm / Tampere
Kunto: K3 (Hyvä)
80.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Kopio Eero Järnefeltin maalauksesta

Kopio Eero Järnefeltin maalauksesta "Ukkonen"/ maalannut Leo Lehtikanto, öljyvärimaalaus levylle 60x50/74x64 cm / Kaarlo LEO Robert LEHTIKANTO (1904, Vaasa -1968) II palk. Vaasan kaup:n maalauskilp:ssa 1956, II jaettu palk. Pohjalaisen Taideliiton maalauskilp:ssa 1948 ja II palk. 1949. Opett. Vaasan piirustuskoulu 1943-47.
Kunto: K3 (Hyvä)
200.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Atte Laitila, öljyvärimaalaus levylle sign Laitila 45x35 /60x50 cm / Atte Laitila (oik. August Laitila, 1893 Leppävirta – 1972) oli suomalainen taidemaalari.
Laitila opiskeli Suomen Taideyhdistyksen piirustuskoulussa 1915–1918, minkä jälkeen hän lähti jatkamaan opintojaan ulkomaille: Dresden, Saksa 1919–1920, Académie André Lhote, Pariisi, Ranska 1923 ja 1927–1929, Academia Espanola de Bellas Artes, Rooma, Italia 1924–1925.
Laitila on maalannut mm muotokuvia

Atte Laitila, öljyvärimaalaus levylle sign Laitila 45x35 /60x50 cm / Atte Laitila (oik. August Laitila, 1893 Leppävirta – 1972) oli suomalainen taidemaalari. Laitila opiskeli Suomen Taideyhdistyksen piirustuskoulussa 1915–1918, minkä jälkeen hän lähti jatkamaan opintojaan ulkomaille: Dresden, Saksa 1919–1920, Académie André Lhote, Pariisi, Ranska 1923 ja 1927–1929, Academia Espanola de Bellas Artes, Rooma, Italia 1924–1925. Laitila on maalannut mm muotokuvia
Kunto: K3 (Hyvä)
180.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pauli Martikainen, öljyvärimaalaus kankaalle -76, 40x50/50x56 cm / PAULI Olavi MARTIKAINEN

(1937, Lapinlahti)
Kuvataiteilija, taidemaalari


Pauli Martikainen aloitti taitelijauransa Lappeenrannan taiteenystävien piirustuskoulussa, josta hän jatkoi Suomen Taideakatemian kouluun. Taidemaalariksi hän valmistui vuonna 1970. Hän on tehnyt pitkän työuran sekä taidemaalarina ja kuvataideopettajana että Halosten Museosäätiön taiteellisena asiantuntijana ja näyttelyarkkitehtinä.

Pauli Martikainen, öljyvärimaalaus kankaalle -76, 40x50/50x56 cm / PAULI Olavi MARTIKAINEN (1937, Lapinlahti) Kuvataiteilija, taidemaalari Pauli Martikainen aloitti taitelijauransa Lappeenrannan taiteenystävien piirustuskoulussa, josta hän jatkoi Suomen Taideakatemian kouluun. Taidemaalariksi hän valmistui vuonna 1970. Hän on tehnyt pitkän työuran sekä taidemaalarina ja kuvataideopettajana että Halosten Museosäätiön taiteellisena asiantuntijana ja näyttelyarkkitehtinä.
Kunto: K3 (Hyvä)
120.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Irja Soini,

Irja Soini,"Metsästä" öljyvärimaalaus kankaalle 50x40/59x49 cm / IRJA Maria SOINI (1913, Helsinki -1995) Taidemaalari, kuvanveistäjä keraamikko
Kunto: K3 (Hyvä)
45.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Viljo Mäkinen, luonnospiirros,sign VM -48 , 20x15/30x23 cm / Viljo Mäkinen (1920 Kisko – 1985) oli suomalainen keraamikko ja kuvanveistäjä.
Viljo Mäkinen opiskeli Turun piirustuskoulussa vuosina 1937–1939. 
Kupittaan Savella, jossa hän toimi noin vuoteen 1960 saakka. Mäkisen näyttelyitä on ollut Turun taidemuseossa 1965 ja Wäinö Aaltosen museossa 1970.
Viljo Mäkinen tunnetaan erityisesti humoristisista veistoksistaan. Teokset ovat useasti kansanomaisia ja kekseliäitä. Hän teki myös muun muassa akvarelleja, maalauksia ja kollaaseja. Viljo Mäkisen taiteelle on leimallista erilaisten materiaalien rohkea hyödyntäminen ja monia niistä voi pitää naivistisina. Hän on käyttänyt veistoksissaan pronssia, puuta, terrakottaa, sementtiä ja erilaisia kiviä. Tyypillisiä aiheita Mäkisellä ovat sympaattiset eläin- ja ihmishahmot. Useita hänen teoksiaan on hankittu Ateneumin taidemuseoon.

Viljo Mäkinen, luonnospiirros,sign VM -48 , 20x15/30x23 cm / Viljo Mäkinen (1920 Kisko – 1985) oli suomalainen keraamikko ja kuvanveistäjä. Viljo Mäkinen opiskeli Turun piirustuskoulussa vuosina 1937–1939. Kupittaan Savella, jossa hän toimi noin vuoteen 1960 saakka. Mäkisen näyttelyitä on ollut Turun taidemuseossa 1965 ja Wäinö Aaltosen museossa 1970. Viljo Mäkinen tunnetaan erityisesti humoristisista veistoksistaan. Teokset ovat useasti kansanomaisia ja kekseliäitä. Hän teki myös muun muassa akvarelleja, maalauksia ja kollaaseja. Viljo Mäkisen taiteelle on leimallista erilaisten materiaalien rohkea hyödyntäminen ja monia niistä voi pitää naivistisina. Hän on käyttänyt veistoksissaan pronssia, puuta, terrakottaa, sementtiä ja erilaisia kiviä. Tyypillisiä aiheita Mäkisellä ovat sympaattiset eläin- ja ihmishahmot. Useita hänen teoksiaan on hankittu Ateneumin taidemuseoon.
Kunto: K3 (Hyvä)
35.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Erkki Koponen,

Erkki Koponen, "Körttimies (Paavo Ruotsalainen) mustaliitu,sign E.K , 15x24/22x30 cm / Erkki Adolf Koponen ( 1899 Helsinki – 1996) oli taidemaalari ja pikajuoksija. Hän sai professorin arvonimen vuonna 1964. Koponen opiskeli Suomen taideyhdistyksen piirustuskoulussa ja pääsi siten julkisuuteen. Koponen on työskennellyt myös André Lhôten akatemiassa, jossa ilmentyi Ranskan modernin maalaustaiteen kubistisia suuntauksia. Hän kuului Pro Natura -ryhmään. Koponen maalasi paljon muotokuvia ja teki useita monumentaalimaalauksia. Koposen työhön kuului yleensä opetus taidekouluissa, julkiset teokset ja Taide-lehden päätoimittajuus. Tunnettuja Koposen töitä olivat aikanaan Ollin (Väinö Nuorteva) pakinoiden kuvitukset Uudessa Suomessa ja pakinakokoelmissa. Koponen on tehnyt mm. Kemin kirkon alttaritaulun, Hämeenlinnan suomalaisen säästöpankin seinämaalauksen, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kirjaston seinämaalauksen, Valkeakosken tehtaan seinämaalauksen ja Joensuun kaupunginkirjaston seinämaalauksen
Kunto: K3 (Hyvä)
120.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Pekka Laiho, quassi,sign P.Laiho -69 , 20x28 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62

Pekka Laiho, quassi,sign P.Laiho -69 , 20x28 cm kehystämätön / Pekka Juhani Laiho ( s 1941 Kangasala), STA:n koulu 1959-62
Kunto: K3 (Hyvä)
14.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Tuntematon taiteilija, akvarelli sign J Roy , 22x27 cm kehystämätön

Tuntematon taiteilija, akvarelli sign J Roy , 22x27 cm kehystämätön
Kunto: K3 (Hyvä)
8.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Povi Christensen, puupiirros

Povi Christensen, puupiirros " H.C.Andersen: Kaksitoista postivaunuissa" ei sign , 27x19 cm kehystämätön / tehty 12 kuvan sarja lääketehdas Novoa varten, takana lääkemainos, jaettu lääkäreille
Kunto: K3 (Hyvä)
5.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Lasse Marttinen,

Lasse Marttinen, "Talvimaisema" öljyvärimaalaus kankaalle 45x50/61x68 cm / Lasse Marttinen (1926 Helsinki – 2007 Espoo) oli suomalainen taidemaalari. Marttinen opiskeli Suomen Taideakatemian koulussa 1946–1948 ja Vapaassa Taidekoulussa 1947–1949. Hän oli mukana perustamassa vuosina 1953–1959 toiminutta Brondan vintin taiteilijaryhmää. Hän ohjasi myös taidekerhoja ja perusti 1968 Espoon Taidekoulun jossa hän toimi opettajana. Hän piirsi sarjakuvaa (Kimmo ja Janne Jännäri). Marttinen maalasi maisemia ja hän teki myös virallisia muotokuvia. Marttisen teoksia on muun muassa Tampereen nykytaiteen museossa, Amos Andersonin taidemuseossa, Oulun taidemuseossa sekä Nelimarkka-museossa.
Kunto: K3 (Hyvä)
180.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Erkki Tanttu, puupiirros sign I 35, II 1/35, 1952 koko 25x37 / 48x60 cm / Erkki Lauri Tanttu (vuoteen 1913 Lydén; 3. lokakuuta 1907 Viipuri – 5. toukokuuta 1985 Helsinki) oli suomalainen kuvittaja, taidegraafikko ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen tunnetuimmat työnsä ovat sananparsikuvitukset sekä sarjakuva Rymy-Eetu.

Erkki Tanttu, puupiirros sign I 35, II 1/35, 1952 koko 25x37 / 48x60 cm / Erkki Lauri Tanttu (vuoteen 1913 Lydén; 3. lokakuuta 1907 Viipuri – 5. toukokuuta 1985 Helsinki) oli suomalainen kuvittaja, taidegraafikko ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen tunnetuimmat työnsä ovat sananparsikuvitukset sekä sarjakuva Rymy-Eetu.
Kunto: K3 (Hyvä)
120.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
Ilmari Väänänen, Omakuva öljyvärimaalaus kankaalle, 45x36/53x44 cm / Turku

Ilmari Väänänen, Omakuva öljyvärimaalaus kankaalle, 45x36/53x44 cm / Turku
Kunto: K3 (Hyvä)
45.00 €
Saatavilla: 1 kpl (KKalleria)


Näytä lisätiedot
1  2  3  4  5  6  7  >>