Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka
Tuote lisätty ostoskoriin!

Tietoa Antikvariaatti.netistä

Antikvariaatti.net on kirjojen- ja keräilytuotteiden yhteinen kauppaportaali. Keräilyihmisten kohtaamispaikalta teet mielenkiintoisia löytöjä valisemasi aiheen tai vaikkapa aikakauden mukaan. Kirjoja, lehtiä, julisteita, rahoja, postimerkkejä, elokuvia, musiikkia, antiikkia ja paljon muuta. Tervetuloa löytöretkelle keräilyn maailmaan.

Ostamme ja arvioimme kokonaisia kuolinpesiä tai muuttojäämistöjä sekä pienempiäkin myyntieriä: kirjoja, pienpainatteita, postikortteja, lehtiä, aikatauluja, valokuvia, esitteitä, hinnastoja, tauluja, julisteita, asiakirjoja ja dokumentteja, sarjakuvia, valokuvia, levyjä, huonekaluja, antiikki- ja keräilyesineitä. Ota yhteyttä info@antikvariaatti.net.

Kuntoluokitukset

Käytämme seuraavanlaisia kuntoluokituksia tuotteissamme:

  • K5 = Uusi tai lähes uutta vastaava
  • K4 = Erinomainen
  • K3 = Hyvä
  • K2 = Tyydyttävä
  • K1 = Huonokuntoinen (lukukelpoinen)

Asiakaspalvelu

Toimitusehdot vaihtelevat kauppiaittain. Kauppiaiden yhteystiedot ja toimitusehdot löydät kauppiaat -listasta sekä tilausta tehdessäsi. Tilaus tapahtuu aina myyjän ja ostajan välillä, joten omaan tilaukseesi liittyvissä asioissa muista olla yhteydessä suoraan kauppiaaseen. Lisätietoja: info@antikvariaatti.net

Käyttöehdot

Yleistä

Tämä sopimus sisältää http://www.antikvariaatti.net -kauppapaikan (myöhemmin antikvariaatti.net) ja sen sisarsivustojen käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään, käyttäessään palveluita, jättäessään oman ilmoituksen tai tilatessaan tuotteita antikvariaatti.net kauppapaikalta käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Antikvariaatti.netin ylläpitäjillä, F-Solutions Oy:llä ja Juvekim Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.

Osto- ja myyntitapahtuma(t) ja kaikki siihen liittyvä toiminta käydään suoraan myyjän ja ostajan välillä ja niihin liittyvät vastuut ja oikeudet kuuluvat kaupankäynnin osapuolille.

1. Käyttöoikeus

Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon antikvariaatti.netistä rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen tai vahvistaessaan yhteystietonsa tilauksen yhteydessä. Ylläpitäjällä on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä tai myöhemmin poistaa sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

2. Sopimuksen muuttaminen

Palvelun ylläpitäjällä on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai antikvariaatti.netin sivuston välityksellä käyttäjälle esimerkiksi sähköpostilla. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua.

3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.

Käyttäjä vastaa antikvariaatti.net:iin toimittamansa, julkaistavaksi tarkoitetun materiaalin julkaisuoikeuksista, sekä mahdollisista tekijänoikeus- ja muista sen luonteisista maksuista.

4. antikvariaatti.netin sekä ylläpitäjän vastuu ja rajoitukset

Palvelun ylläpitäjä ei vastaa antikvariaatti.netin yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä.

5. Käyttäjän ja palvelun ylläpitäjän välisen sopimuksen irtisanominen

Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää antikvariaatti.netin palveluja. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

6. Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Turussa 08.5.2018

Juvekim Oy
Kimmo Lampinen, kimmo.lampinen@juvekim.fi
PL 986, 20101 TURKU
+358(0)400 527 382
Y- tunnus: 0826806-0

Lisätietoja: info@antikvariaatti.net

Rekisteriseloste

Antikvariaatti.net palvelussa kerätään tilaajilta/rekisteröityviltä seuraavat tiedot: Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, paikkakunta.
Nämä tiedot kerätään siksi, että tilaus voidaan toimittaa tilaajalle oikeaan osoitteeseen.

Rekisteröitymisessä kerätään lisäksi tieto salasanasta. Tämä tieto kerätään siksi, että käyttäjä voi myöhemmin kirjautua järjestelmään ja käyttämään hyväksi aikaisemmin tallennettuja yhteystietoja ja muita tilausten hallintaan liittyviä asioita.Käyttäjä voi myös niin halutessaan tallentaa järjestelmään puhelinnumeronsa, jotta kauppias voi tarpeen vaatiessa olla häneen yhteydessä.Järjestelmään tallennetaan myös tiedot tilatuista tuotteista. Näitä tietoja ei erikseen julkaista muille kuin järjestelmän käyttöön oikeutetuille kauppiaille ja ylläpitäjille.Koska tilausvahvistus lähetetään tilaajalle sähköpostitse, tulee tilaajan varautua siihen, että sähköpostiviesti saattaa joutua muidenkin tahojen luettavaksi sähköpostin suojaamattoman luonteen takia.Mikäli käyttäjä on erikseen antanut luvan, voidaan yhteystietoja käyttää suoramarkkinointiin tai luovuttaa valikoiduille yhteistyötahoille suoramarkkinointia varten.

Juvekim Oy kerää sivustollaan tietoja sivuston käytöstä. WWW-palvelimen käytöstä tallettuu normaalia WWW-palvelinlokia vastaavaa tietoa seuraavasti:
- Käyttäjän koneen IP-osoite
- Käyttäjän käyttämä välityspalvelin (proxy)
- Käyttäjän selaimen versio, kielimääritykset, pakkaustavat, http-versio, tunnistetut tietotyypit.
- Käyttäjän tietokoneen käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä muita laitetietoja
- Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
- Käynnin ajankohta
- Ladatut tiedostot

Näitä tietoja kerätään, jotta Juvekim Oy saa käytöstä tilastotietoja, ja voi kehittää palvelujaan tehokkaammiksi ja paremmin käyttötarkoitustaan vastaavaksi. Juvekim Oy voi julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä, ja yllä mainituista tiedoista. Juvekim Oy ei kuitenkaan julkaise käyttäjien koneiden IP-osoitteita. Yllä luetellut lokitiedot voivat yksilöidä käyttäjän laitteen, mutta ei käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä Juvekim Oyn tekemiä tai julkaisemia www-sivuja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana hakupalveluaan Juvekim Oy kerää yllä lueteltujen tietojen lisäksi tietoa käytetyistä hakusanoista. Juvekim Oy julkaisee tilastotietoja hakusanoista, mutta ei hakuja tehneiden käyttäjien IP-osoitteista. Käyttämällä Juvekim Oyn hakupalvelua antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Osana SMS-palvelujaan Juvekim Oy tallentaa tietoja käytetyistä hakusanoista sekä käyttäjien GSM / mobiililaitteiden -numeroista. Nämä tiedot talletetaan siksi, että mahdollisissa vikatapauksissa voidaan selvittää, mitä mistäkin numerosta ollaan tilattu. Lisäksi, mikäli käyttäjä on lähettänyt häiritseviä viestejä järjestelmästä muille käyttäjille, voi Juvekim Oy yhteistyössä asiaankuuluvien viranomaisten kanssa käyttää tallennettuja tietoja selvittäessään asiaa. Juvekim Oy julkaisee tilastotietoja käytetyistä hakusanoista, mutta ei käyttäjien GSM / mobiililaitteen -numeroista. Mikäli käyttäjä lähettää palvelun kautta viestin toiselle käyttäjälle, voi Juvekim Oy ilmoittaa lähettäjän numeron myös vastaanottajalle. Käyttämällä Juvekim Oy:n SMS-palveluja antaa käyttäjä suostumuksensa näiden tietojen keräämiselle.

Juvekim Oy kerää sähköpostipalveluissaan tietoja käyttäjien sähköpostiosoitteista ja nimistä. Kussakin sähköpostipalvelussa kerrotaan käyttäjälle, mitä tarkoitusta varten tiedot kysytään. Juvekim Oy käyttää keräämiänsä tietoja kerrottuun tarkoitukseen, esimerkiksi listapostituksiin. Juvekim Oy voi myös käyttää sähköpostiosoitteita ja nimiä suoramarkkinointiin. Käyttämällä Juvekim Oyn sähköpostipalveluja käyttäjä antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen ja käyttämiseen kuvatulla tavalla. Juvekim Oy ei luovuta käyttäjien sähköpostiosoitteita tai nimiä kolmannelle osapuolelle ilman käyttäjän antamaa lupaa. Erityisesti ns. E-korteissa lähettäjä antaa luvan ilmoittaa lähettäjän tiedot kortin vastaanottajalle.

Juvekim Oy ei kerää eikä tallenna käyttäjistä ns. arkaluonteisia tietoja. (Henkilötietolaki 3. luku).

Juvekim Oy suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät Juvekim Oyn ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaisiksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää tutkimukseen tai tilastoihin.

Jokaisella on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja Antikvariaatti.net tai sen sisarjärjestelmien henkilörekisteriin on talletettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Sen, joka haluaa käyttää tätä oikeuttaan tulee todistaa henkilöllisyytensä, sekä luovuttaa Juvekim Oy:lle omakätisesti allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedoksi henkilötietolain 26 §:n luettelemat tiedot kohtuullisen ajan kuluessa. Mikäli edellisestä tietojen tarkistamisesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, perii Juvekim Oy tietojen antamisesta hinnastonsa mukaisen korvauksen.

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
Juvekim Oy
Kimmo Lampinen, kimmo.lampinen@juvekim.fi
PL 986, 20101 TURKU
+358(0)400 527 382
Y- tunnus: 0826806-0
Toiminto epäonnistui
Viesti