Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka
Tuote lisätty ostoskoriin!

Kauppiaat

Antikvariaatti.net on useiden antikvariaattien ja keräilyesineiden kauppiaiden yhteinen kauppapaikka. Näet kauppiaamme alla olevasta listasta ja voit selailla kunkin kauppiaan tuotteita joko kauppiaskohtaisen sivun tai hakusivun kautta. Jos etsit tietoa kauppiaaksi liittymisestä niin lue lisää täältä.

Kauppiaaksi Antikvariaatti.net:iin?

Tervetuloa Antikvariaattien ja keräilyn maailmaan

Antikvariaatti.net - kirjoihin ja keräilyyn keskittynyt portaali avattiin 15.04.2003 - eri vaiheiden jälkeen se on kehittynyt nykyiselleen, kirjojen lisäksi meillä voi myydä muutakin - lehtiä, keräilyesineitä yms. joilla on kysyntää - tavanomaiselle kirjallisuudelle kun riittää tarjontaa, muttei enää riittävästi kysyntää.

Kauppapaikka perustuu monikauppiasjärjestelmään eli portaaliin, jossa asiakkailla on mahdollista tilata useita tuotteita samanaikaisesti eri kauppiailta. Omien sivujen ja osoitteen markkinointi ja läpilyönti on useimmille kauppiaille mahdotonta, resurssit eivät kertakaikkiaan riitä ja mitä saa parin sadan euron sijoituksella, jos hankkii standardikaupan nettikauppaansa varten, jota ei ole erikseen suunniteltu ja räätälöity alamme tarpeita vastaavaksi - sama vaikutus on mikäli toimii auto-, matto- tai vaikka sohvakauppiaiden kansoittamilla kömpelöillä sekasivustoilla?

Kaupankäynti tapahtuu suoraan asiakkaan ja myyjän välillä ilman logistisia välikäsiä. Järjestelmä luo siis kohtauspaikan myyjän ja asiakkaan välille! Tilaaminen onnistuu asiakkaille myös ilman rekisteröintiä!

Kauppapaikkaa kehitetään jatkuvasti ja ongelmien yllättäessä ne korjataan mahdollisimman nopeasti. Kaikenlaiseen kehittämiseen voi antaa palautetta kuka tahansa kauppiaista - ”ohjelmistokehitysvelkaa” emme hyväksy. Tulevaisuuden maksutapahaasteisin vastataan - suinpäin ei kuitenkaan rynnitä mihin tahansa mukaan.

Sivusto näkyy niin kauppiaille kuin asiakkaillekin hyvin avoimena ja informatiivisena; koko ajan on näkyvillä uusimmat lisäykset sekä myynnit / tilaukset. Etusivulla - "näyteikkunassa" on jatkuvasti vaihtuvat tuotekuvat. Tarjoamme kaikille kauppiaille mahdollisuuden käyttää tuotekuvia riittävästi tuoteinformaation tarjoamiseksi - kuvien määrää eikä syöttökokoa per kohde ei ole rajoitettu. Sivustot ilman tätä ominaisuutta vajavaisia, sillä mikäpä myy tuotetta paremmin kuin kuva / kuvat. Nimikkeitä voit pitää kaupan rajattomasti. Kielituki - sivustoa voi käyttää lukemattomilla kielillä asiakkaasta ja kielialueesta riippuen - kauppias voi toki itse päättää myykö sitten ulkomaille, mutta nykypäivän systeemein siitä voi tulla merkittäväkin myynnin lisäys.

Toukokuun 2021 tilaston mukaan uniikkeja käyttäjiä kuukaudessa yli 54 000 ja 2,44% sivustokäynneistä johti tilauksen tekemiseen.

Meiltä saat valmiiksi kehitetyn ja dynaamisen myyntikanavan tuotteillesi ilman kalliita investointeja; perusmaksu on vain 10 € / kk + alv sekä myyntiprovisio bruttomyynnistä 5% + alv - tämä 10 € kattaa provision 200 € myyntiin asti. Provisio on pysytetty alusta alkaen samalla tasolla, eikä välittömiä korotuspaineita ole nytkään näköpiirissä melko raskaista vuosien mittaan toteutuneista kehittämiskuluista huolimatta - tulevaisuuden ennustaminen on toki vaikeaa, mutta provisioiden moninkertaistaminen ei tule kysymykseenkään. Perusmaksuumme kuuluu myös moderni REST API rajapinta tuotteiden syöttämiseen ja tilausten hallintaan sekä taulukkomuotoisen tuotteiden tuontimahdollisuus .csv-tiedostosta.

Kaikki kauppiaan syöttämä data on kauppiaan omaisuutta, jonka saa niin halutessaan ”ulos” sen aiheuttaman työn kustannuksilla - ja näin on muutamaan kertaan toki tehtykin ilman mitään erikoisia kuvioita - maailma muuttuu - kauppiaita eläköityy - yritykset vaihtavat omistajaa jne. Emme rajoita mitenkään kauppiaan tuotteiden myyntiä kauppiaan omilla sivuilla tai missään muussakaan myyntikanavassa. Kauppiaita ei yritetä mitenkään sitoa kiinni järjestelmään epämääräisin pitkin sopimuksin, kauppiaittain vaihtelevin provisioin tai pyrkimyksin ”omia ja ohjata” rahavirtoja tilaajien ja kauppiaiden välillä. Kauppiaita ja heidän tuotteittaan voi meillä tarkastella kauppiaittainkin - ei suureen nimikemassaan hukkuvina kasvottomina toimijoina - asiakkailla voi olla mieltymyksiä ostopaikkoihin, kauppiaiden tarjontaan ja henkilöön.

Kauppapaikalle voivat liittyä antikvariaatit ja muut keräilyalan tuotteita myyvät yritykset

Liittymistä harkitsevien kauppiaiden omien jo olemassaolevien tietokantojen liittäminen suoraan meille on aina tarkastelunarvoinen asia, jonka ammattilainen arvioi ja siitä mahdollisesti aiheutuvien kustannusten kohdistamisesta neuvotellaan.

Kauppapaikan omistaa Juvekim Oy / Antikvariaatti Arwo Paperi, jonka henkilöomistaja on 100%:sti Kimmo Lampinen, kirja- ja keräilyalalla jo pitkään toiminut tunnettu yrittäjä. Vakavaraisuus ja pitkäjänteisyys on ehdoton valttikortti alamme jatkuvassa myllerryksessä - tätä kauppapaikkaa eivät omista kasvottomat liikemiehet vaan alasta elantonsa saava yrittäjä.

Hinnasto

  • Myyntiprovisio 5% + alv
  • Minimikuukausimaksu 10 euroa + alv

Käyttökorvaus on provisiopohjainen, myyntiprovisiota maksetaan vain portaalin kautta myydyistä tuotteista. Provisio on 5 %, joka laskutetaan jälkeenpäin. Kaikki hinnat alv 0%. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kaikki hinnat alv 0%. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkemmat tiedot hinnastosta, jonka voit tilata sähköpostilla.

Mukaan kauppapaikalle

Lisätietoja kauppapaikalle liittymisestä sähköpostilla info@antikvariaatti.net tai puhelimitse 0400 527 382 / Kimmo Lampinen.

Tervetuloa mukaan järjestelmään jossa etuja on kaikilla!

Toiminto epäonnistui
Viesti