Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka
Tuote lisätty ostoskoriin!

Finlandia Kirja Oy

Enemmän luettavaa - helpommin ja nopeammin! Finlandia Kirjan laaja valikoima ja ystävällinen asiakaspalvelu auttavat Sinua löytämään etsimäsi mahdollisimman helposti. Tiedät mitä saat - nopeasti yhtenä hyvin pakattuna toimituksena. Edullista luettavaa tai harvinaisuuksia - meillä teet aina vastuullisen valinnan. Finlandia Kirja on kirjojen verkkokauppaan keskittynyt Pohjoismaiden suurin yleisantikvariaatti. Meiltä löydät lukemista aiheesta kuin aiheesta edulliseen hintaan. Lisäksi valikoimistamme löytyy paljon harvinaisuuksia. Panostamme erityisesti kattaviin tuotetietoihin sekä nopeisiin tilausvahvistuksiin ja toimituksiin. Onnistuneen tilauksen varmistamiseksi kaikista tuotteistamme on nähtävissä myös selkeät kuvat. Maksutapana on ennakkomaksu. Kirjastot, yritykset ja yhteisöt voivat tarvittaessa käyttää maksutapana myös laskua (emme veloita laskutuslisää). Ostamme erikokoiset kirjaerät koko Suomesta. Ota yhteyttä: 050 349 6266 tai hankinta(at)finlandiakirja.fi Koska myymme käytettyä tavaraa, tuotteissa saattaa olla vanhoja hintamerkintöjä (esim. lyijykynällä kirjoitettu hinta etulehdellä tai vanha hintalappu). Ei olisi tarkoituksenmukaista yrittää poistaa kaikkia tällaisia vanhoja merkintöjä. Nämä merkinnät kuuluvat kirjan historiaan eikä niillä ole mitään tekemistä Finlandia Kirjan hinnoittelun kanssa. Finlandia Kirja harjoittaa vain verkkokauppaa eikä lisää kirjoihin merkintöjä. Verkkokaupassa ilmoitettu hinta on kirjan oikea hinta. Tuotteemme kuntoluokitellaan antikvariaattien kuntoluokituksen K1-K5 mukaisesti. Kansipaperillisissa kirjoissa kansipaperin kunto ilmoitetaan erikseen tuotetiedoissa, mikäli paperin kunnossa on huomautettavaa. Kuntoarviot pyritään tekemään mahdollisimman tarkasti, mutta käytetyssä tavarassa arvio on aina subjektiivinen. Mikäli tuotteen kunnosta on erimielisyyttä, ostajan tulee olla yhteydessä myyjään asiasta sopimiseksi ennen palautteen antamista. Asiakas- ja tilausrekisteri: Asiakastietoja käytetään tilausten käsittelyyn, tilauksiin liittyvään asiakaspalveluun ja tiedottamiseen. Tallennettavia asiakastietoja ovat asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yritys oikaisee, rajoittaa tai poistaa asiakastietoja asiakkaan niin pyytäessä. Uusi asiakas voidaan lisätä Finlandia Kirjan uutiskirjelistaan, jonka perusteella asiakkaalle lähetetään informatiivista sisältöä sekä tarjouksia sisältävä uutiskirje. Uutiskirjeessä on painike postituslistalta poistumista varten. Kerran postituslistalta poistunutta asiakasta ei lisätä listalle uudelleen ellei asiakas itse esitä siitä erikseen toivomusta.

Y-tunnus: 2903116-9

Yhteystiedot

Aukiolo

Toimipaikkamme on korona-aikana suljettu asiakkailta. Tilaus on kuitenkin mahdollista saada Orimattilan noutolaatikkoomme noudettavaksi oman aikataulun mukaisesti 24/7 - tällöin emme veloita postikuluja.

Toimitusehdot

Kaikki lähetykset postitetaan hyvin pakattuna kuljetusvaurioiden ehkäisemiseksi. Mikäli ostaja haluaa hyödyntää EU:n sisällä voimassa olevaa verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on asiakkaan kustannettava tuotteen palauttamiskustannukset (ellei tuote ollut virheellinen). Kaikki palautettavat tuotteet on palautettava tilaushetkeä vastaavassa kunnossa, huolellisesti pakattuina. Mikäli tuotteen kunto on heikentynyt, pidätämme oikeuden olla korvaamatta palautettavaa tuotetta tai korvata vain osan tuotteen alkuperäisestä hinnasta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palautumisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu. Tilauksen maksun palautus tehdään lähtökohtaisesti tilauksessa käytetylle maksutavalle. Mikäli tämä ei ole jonkin maksutavan osalta teknisesti mahdollista, pyydämme palautusta varten tilinumeroasi. EU:n ulkopuolella tehdyistä tilauksista vastaanottaja maksaa kaikki ylimääräiset pankkikulut, mikäli käytettävissä on vain pankkitilinumero. Maksun palautus tehdään seitsemän arkipäivän kuluessa tilauksen palautumisesta. Uusi asiakas voidaan lisätä Finlandia Kirjan uutiskirjelistaan, jonka perusteella asiakkaalle lähetetään informatiivista sisältöä sekä tarjouksia sisältävä uutiskirje. Uutiskirjeessä on painike postituslistalta poistumista varten. Kerran postituslistalta poistunutta asiakasta ei lisätä listalle uudelleen ellei asiakas itse esitä siitä erikseen toivomusta.

Selaile kauppiaan valikoimaa

Toiminto epäonnistui
Viesti