Antikvariaatti.net Sivustoa viimeksi päivitetty 20.08.2017 klo 12.28 - kävijöitä tänään 5567 - käyttäjiä tällä hetkellä 124.
KÄYTTÄJÄTUNNUS: SALASANA:
Rekisteröidy Unohtuiko salasana?
40 viimeksi lisättyä Näytä kaikki

Takala Synnove (toim.) - Guinness suuri ennätyskirja 2002. Maailmamme on täynnä ihmeitä ja ällistyttäviä kykyjä. Entistä häikäisevämmät ennätykset ja uskomattomat ihmeellisyydet luettavaksi ja katseltavaksi.
Näytä


Halonen Veli-Markus - Kanoottiretkeily, 1979. Haaveiletko luonnonläheisestä ja jännittävästä kanoottilomasta? Kokenut meloja Veli-Markus Halonen kertoo kirjassaan erilaisten Kanoottien - sekä kanadalais- eli intiaanikanoottien että kajakkien ominaisuuksista. Melontatekniikan opetuksessa hän keskittyy etenkin koskenlaskuun, sillä kun sen hallitsee voi valita retkikohteekseen vaihtelevia jokireittejäkin pelkkien yksitotisten järvenselkien sijasta. Jotta kanoottiretki onnistuisi, on myös varusteiden oltava kunnossa ja hätätilanteissa osattava toimia. Kaikessa tässä Halonen opastaa ja esittelee lopuksi toistakymmentä vaihtelevaa kanoottiretkeilyyn sopivaa reittiä eri puolilta Suomea.
Näytä


Banks Iain M. - Tähystä tuulenpuolta, 2004. Iain Banksin Kulttuuri on tieteiskirjallisuuden nautinnollisimpia luomuksia viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta. Se on rauhaarakastava ja sovinnollinen, ekspansiivinen ja mahdoton pysäyttää, ihmisten, muiden tietoisten olioiden ja koneiden yhteinen, hedonistinen utopia, joka ehtimiseen parantaa maailmankaikkeutta ympärillään täysin riippumatta siitä haluavatko kaikki tulla pelastetuiksi vai ei. Tähystä tuulenpuolta kertoo yhden Kulttuurin siipien alle siirtyneen planeetan ja sen hallitsevan ryhmän yrityksestä kostaa pelastuksensa moninkertaisesti kymmenien miljardien ihmisten asuttamalle kiertorenkaalle. https://www.risingshadow.fi/library/book/835-tahysta-tuulenpuolta
Näytä


Isomäki Risto - Pimeän pilven ritarit, 1997. Aurinkokunnan sisäosia lähestyy sadan miljoonan komeetan harva pimeä pilvi. Pian ensimmäiset sirpaleet putoilevat maapallon pinnalle kuin jättiläismäiset ydinohjukset. Ihmiskunta ajatuu epätoivoiseen eloonjäämistaisteluun komeettoja vastaan. Yksi taistelijoista, Johnny Kororo, on käynyt ulkoavaruudessa jo kuusi kertaa. Hän on päättänyt lujasti olla enää lähtemättä. Mutta kun Los Angeles saa osuman ja kun seuraavalle lennolle on lähdössä ärsyttävä Suseelah Soemarwoto, Johnny pyörtää päätöksensä... Pimeän pilven ritarit on puitteiltaan kunnon scifi-romaani, joka kysyy, onko ihmiskunnalla todellisia mahdollisuuksia suojautua kosmisilta luonnonmullistuksilta ja voiko sen toimilla olla koskaan maapallon ulkopuolelle ulottuvia merkityksiä. Romaani on näkemyksellinen löytöretki ihmisyyden olemukseen ja erilaisten merkitysten suhteellisuuteen.
Näytä


Heikkilä Leena - Pengerkosken partaalla- Nukarin tienoon historiaa ja tarinoita
Näytä


Finnmatkat - Maailmankirja, 1986.
Näytä


Henttinen Annastiina - Maaseudun Sivistysliitto 1952-2002. Maaseudun Sivistysliitto (MSL) on aikuiskasvatuksen ja kulttuuritoiminnan piirissä toimiva valtakunnallinen vapaan sivistystyön vuonna 1952 perustettu järjestö. Sen tavoitteena on edistää tasa-arvon, ihmisyyden ja maaseutukulttuurin päämäärien toteutumista. Liiton toiminta perustuu alkiolaiseen ja maahenkiseen sivistyskäsitykseen. Liiton jäseninä on 12 eri järjestöä. Liitolla on kolme aluekeskusta: Joensuussa, Saarijärvellä ja Oulussa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Maaseudun_Sivistysliitto
Näytä


Merikallio Katri, Ruokanen Tapani - Matkalla - Martti Ahtisaaren tarina, 2011. Ensimmäinen elämäkerta Nobelpalkitusta suomalaisvaikuttajasta Miten pienestä evakkopojasta kasvoi Suomen tasavallan presidentti, kansainvälisesti tunnetuin suomalaisvaikuttaja ja maailman vaikeimpien kriisien ratkaisija? Millä keinoilla Ahtisaari on saanut ihmiset sitoutumaan rauhan puolesta, ja mikä on hänen ajattelunsa ydin? Ja mikä Ahtisaarta ajaa edelleen eteenpäin?
Näytä


Rytkönen Ahti - Kielentutkimuksen työmaalta : Puhos ja Puhto. (Erip. Karjalainen 1961
Näytä


Aapinen G W Wilen ja kumpp kirjapaino 1891 Painos:[Näköisp.]. Painettu uudestaan alkuperäistä ladelmaa käyttäen Luostarimäen Käsityöläismuseon kirjapainossa 1954
Näytä


Lupatodistus ampuma-aseen hallussapitämiseen Salo 1938
Näytä


Metsästyslippu 1940 Halikko - kuvalla varustettu kotelossa
Näytä


Turun Tie- ja Vesirakennuspiiri - kirjekuori 1942 - 5 kpl vahasinettejä
Näytä


Råd- och upplysingar om desmittsamma könssjukdomar 1932 - syfilis, gonorre, mjuk chanker
Näytä


Hyreskontrakt - kirja nr 2 täyttämätön 1941
Näytä


Suomen Merimies-Unioni ry - jäsenmaksukuitti 1939-40 yht 5 kpl
Näytä


SPK Pensionavgiftsbok - merimiehen eläkekirja 1950
Näytä


Suomen Merimies-Unioni ry - jäsenmaksukuitti 1937-39 yht 5 kpl
Näytä


Suomen Merimies-Unioni ry - jäsenmaksukuitti 1936 yht 6 kpl
Näytä


Finlands Sjöman-Union rf Stadgar 1941
Näytä


Finlands Sjöman-Union rf Stadgar 1936
Näytä


Merimiehen vastakirja 1951 alus Ida M / Maskinchef
Näytä


Merimiehen vastakirja 1951 alus Eila / Konepäällikkö
Näytä


Merimiehen vastakirja 1951 alus Seljö / Vikarie maskinchef
Näytä


Merimiehen vastakirja 1952 alus Kungsö / II Maskinmästare
Näytä


Merimiehen vastakirja 1954 alus Kungsö / II Maskinmästare
Näytä


Merimiehen vastakirja 1954 alus Grunö / I Maskinmästare
Näytä


Johanna Oras, signeerattu painokuva " Nature Morte de L´Homme moderne Carrousel du Louvre Salon 2001 Paris, 21x30 cm kehystetty ilman lasia / Johanna Oras (s. 1970 Turku) on suomalainen taidemaalari. Hän on opiskellut muun muassa Pietarin taideakatemiassa sekä Firenzen Florence Academy of Art -taidekoulussa.[ Oras asuu ja työskentelee suurimman osan vuodesta Etelä-Ranskassa, Suomessa hänellä on lisäksi oma ateljee Koski Tl:n kunnassa. Oras tekee pikkutarkkoja esineasetelmia perinteiseen biedermeier-tyyliin. Esineinä voi kuitenkin olla myös nykyajan ylellisyysesineitä, kuten Louis Vuittonin laukkuja.
Näytä


Blink Carl - Lapsiuhri . Romaani Svante Niilonpoika Sturen ajoilta
Näytä


Mikkanen Raili & Niko - Kuolleet kaupungit - Gaealian tarustoa
Näytä


Viikki Raimo - Suur-Huittisten historia V. Vanha hallintopitäjä hajoaa (1939 - noin 1995)
Näytä


Viikki Raimo - Suur-Huittisten historia IV. Pitäjäyhteisö lääkitsee haavansa 1918-1939.
Näytä


Suomalainen Kari - Manun synttärialbumi, 1983
Näytä


Suomalainen Kari - Vitsissä löytyy, 1981.
Näytä


Lehtonen Väinö - Omenanviljely
Näytä


Hannikainen P.W - Metsänhoito-oppi metsän ystäville
Näytä


S. Orla-Jensen - Maitotalous-bakteerioppi
Näytä


Collan Yrjö - Sianhoidon oppikirja
Näytä


Saalas Uunio - Nuoren hyönteistieteilijän opas
Näytä


Larmela Lauri (vast. päätoim.) - Tuulilasi - Suomen suurin autolehti - keräilykansio
Näytä

Näytä kaikki
Pikahaku:     Näytä tuotteet kategoriasta:
Kieli: