Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka
Tuote lisätty ostoskoriin!

Anninan NettiAntikvariaatti

Postikulut vakio 4,90€ kaikkiin lähetyksiin, kaikissa lähetyksissä lähetystunnus. Yhteensä 50€:n ostoihin sisältyy postitus. Kauppias huomioi alennuksen ja maksuohjeissa loppusumma oikein.
Anninan Nettiantikvariaatissa Teitä palvelee Annina. Kirjoja löytyy laidasta laitaan, erityisesti sydäntä lähellä on pitää valikoimassa kattavasti nuorten kirjallisuutta. Lisäksi löytyy mm. fantasiaa, lasten kirjoja, dekkareita, sota, tieto, elämänkertoja, mangaa, ym. Nettimyyntiin valikoituu hyväkuntoisia kirjoja, kirjojen erityishuomiot mainittu sanallisesti ilmoitukseen. Hieman harvinaisempia kirjoja voi löytyä tyydyttävä kuntoisena tai kirjaston poistoina. Olen uusi myyjä täällä, ja kohteita tänne alkaa tulemaan keväällä 2023. Nyt kaupat Antikvaarissa ja Huutonetissä, näihin pääset näppärästi nettisivujeni kautta. Huutonetissä isompi valikoima. (kauppoja otettu eri aikaan käyttöön). Postimaksu kaikille tilauksille vakio 4,90€, 50€:n ostoilla ilmainen postitus. Kaikki lähetykset Postin kautta, kaikissa lähetyksissä lähetystunnus. XXS-paketti kulkee kirjepostin mukana, isommat tilaukset Postiin tai toivomaasi Pakettiautomaattiin. Maksuohjeet n. vuorokauden sisällä, tarkista tarvittaessa roskapostikansio. Maksuaika 14 vrk, postitus kun maksu siirtynyt viimeistään 3 arkipäivässä ja ilmoitan tiedon postituksesta. Ei postiennakkoa. Ei postitusta ulkomaille. No mailing outside Finland.

Y-tunnus: 2959799-8

Yhteystiedot

Aukiolo

Nettikauppa, ei kivijalkaliikettä, toimitukset vain postitse, ei noutoja. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä. (teen töitä aamu-, päivä-, iltavuororytmillä). Salo; Secondhandmarket Kirpputorilla myyntipaikat 215 & 217, Tähtelänkatu 1. Myynnissä edullista kirjaa, suurin osa 0,50€-5€.

Selaile kauppiaan valikoimaa

0 tuotetta

Ladataan lisää tuotteita
Toiminto epäonnistui
Viesti