Antikvariaatti.net - keräilyihmisten kohtaamispaikka
Tuote lisätty ostoskoriin!

Anninan NettiAntikvariaatti

Postikulut vakio 5,50€ kaikkiin tilauksiin, lähetystunnus. 27.5.-30.6. 35€::n ostoilla ilmainen postitus. Kauppias huomioi postikulun oikein maksutiedoissa.
Anninan Nettiantikvariaatissa Teitä palvelee Annina. Kirjoja löytyy laidasta laitaan, erityisesti sydäntä lähellä on pitää valikoimassa kattavasti nuorten kirjallisuutta. Lisäksi löytyy mm. fantasiaa, lasten kirjoja, dekkareita, sota, tieto, elämänkertoja, mangaa, ym. Nettimyyntiin valikoituu hyväkuntoisia kirjoja, kirjojen erityishuomiot mainittu sanallisesti ilmoitukseen. Hieman harvinaisempia kirjoja voi löytyä tyydyttävä kuntoisena tai kirjaston poistoina. Antikvaari : ssa on isompi valikoima, Antikvaariin pääset näppärästi nettisivujeni kautta. Postimaksu kaikille tilauksille vakio 5,50€, 50€:n ostoilla ilmainen postitus. (27.5.-30.6. 35€) Kaikki lähetykset Postin kautta, kaikissa lähetyksissä lähetystunnus. XXS-paketti kulkee kirjepostin mukana, isommat tilaukset Postiin tai toivomaasi Pakettiautomaattiin. Kaikki tilaukset vaativat GSM numeron. Maksuohjeet n. vuorokauden sisällä, tarkista tarvittaessa roskapostikansio. Maksuaika 8 vrk, postitus kun maksu siirtynyt viimeistään 3 arkipäivässä ja ilmoitan tiedon postituksesta. Ei postiennakkoa. Ei postitusta ulkomaille. No mailing outside Finland.

Y-tunnus: 2959799-8

Yhteystiedot

Aukiolo

Nettikauppa, ei kivijalkaliikettä, toimitukset vain postitse, ei noutoja. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä. (teen töitä aamu-, päivä-, iltavuororytmillä).

Toimitusehdot

Postimaksu kaikille tilauksille vakio 5,50€, 50€:n (27.5.-30.6. 35€:n) ostoilla ilmainen postitus. Kaikki lähetykset Postin kautta, kaikissa lähetyksissä lähetystunnus. XXS-paketti kulkee kirjepostin mukana, isommat tilaukset Postiin tai toivomaasi Pakettiautomaattiin. Kaikki tilaukset vaativat GSM numeron. Maksuaika 8 vrk, postitus kun maksu siirtynyt viimeistään 3 arkipäivässä ja ilmoitan tiedon postituksesta. Ei postiennakkoa. Ei postitusta ulkomaille. No mailing outside Finland.

Selaile kauppiaan valikoimaa

Toiminto epäonnistui
Viesti